Nejprodávanější Kniha - listopad 2022
osobní rozvoj

Soustředění - 11%
(3x)
Skvělá, praktická a inspirativní kniha Leo Babauty, jehož krédem je životní minimalismus. Naučte se znovu něco, co jste kdysi uměli od přírody: soustředit se a žít.
osobní rozvoj

Soustředění

224 Kč
199 Kč
Vstříc kosmologii - 11%
(1x)
Kniha známého francouzského psychiatra se věnuje zdánlivě běžným psychickým i fyzickým jevům a ukazuje, jak psychický rozměr člověka komunikuje s kosmickým rozměrem světa.
osobní rozvoj

Vstříc kosmologii

234 Kč
208 Kč
Zastav své myšlenky - 11%
Tato útlá knížka vystihuje podstatu mylných postojů, jež nám brání cítit se dobře, a zároveň vysvětluje, co je nutné pro pocit životního naplnění.
osobní rozvoj

Zastav své myšlenky

142 Kč
126 Kč
Bůh chodí po světě vždycky inkognito - 11%
(15x)
Kniha autora mezinárodního bestselleru Muž, který chtěl být šťastný je poutavým a inspirativním příběhem, který otevírá cestu k nejhlubším úvahám o nás samotných.
osobní rozvoj

Bůh chodí po světě vždycky inkognito

268 Kč
238 Kč
Hněv a jeho smysl - 11%
Rozpoznání hněvu a fantazií s ním spojených je cestou, jak uvést do rovnováhy vztah mezi já a okolním světem. Kniha je určena psychologům, psychoterapeutům a čtenářům se zájmem o populárně psychologickou tematiku.
osobní rozvoj

Hněv a jeho smysl

278 Kč
247 Kč
Jak prokouknout druhé lidi - 14%
(1x)
Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého agenta kontrarozvědky FBI a uznávaného experta na neverbální chování. V knize vysvětluje, jak rychle "přečíst" druhé lidi.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak prokouknout druhé lidi

352 Kč
303 Kč
Na cestě ke svatbě
Jungiánská terapeutka Linda Schierse Leonard píše s hlubokým porozuměním a praktickou moudrostí o touze po skutečné svatbě, takové, která spojí dvě bytosti v posvátném hledání smyslu života.
osobní rozvoj

Na cestě ke svatbě

135 Kč
Psychoanalýza všednosti - 11%
(4x)
Pátá autorova parodie psychoanalýzy, postmoderní filozofie a intelektuálského žvástu.
osobní rozvoj

Psychoanalýza všednosti

252 Kč
224 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Jaký jsem, kdo jsem, jak si mohu rozumět s druhými, jaký smysl má moje existence tady a teď? Psychologie osobnosti je jeden z oborů, v nichž se hraje o sebepochopení člověka, každého jednotlivce, i čtenáře této knihy.
osobní rozvoj

Psychologie osobnosti

352 Kč
303 Kč
Zločiny kacířky Klotyldy - 11%
Novinka z pera autorky titulu "Poslední dny Jana Palacha" vznikla z podnětu klientů její terapeutické praxe, kteří si přáli mít podporu po ruce častěji, než jen při návštěvách její poradny.
osobní rozvoj

Zločiny kacířky Klotyldy

143 Kč
127 Kč
Zobrazuji 411 - 420 z 432 položek
<< < 1 .. 40 41 42 43 44 > >>