Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2022
detektivky

Paganiniho smlouva - 11%
(6x)
Po neuvěřitelném světovém úspěchu knihy Hypnotizér se Lars Kepler vrací v plné síle. Jedné letní noci je nalezena mrtvá žena na velké lodi. Její plíce jsou plné vody, ale na oblečení nebo na zbytku těla není po vodě ani stopy ...
detektivky

Paganiniho smlouva

332 Kč
295 Kč
Šifra mistra Leonarda - 6%
(4x)
Vražedné tajemství zakódované do nejznámějšího Leonardova obrazu sahá až do dnešních dnů… Ve hře není nic menšího než svatý grál!
detektivky

Šifra mistra Leonarda

398 Kč
374 Kč
Z hlubin věků - 11%
V češtině dosud nepublikovaná kniha Z hlubin věků obsahuje kratší prózy z období starověku a středověku, které se týkají důležitých momentů v dějinách lidstva, například odchodu Římanů z Británie, dobytí Kartága a šíření křesťanství.
detektivky

Z hlubin věků

215 Kč
191 Kč
Šest na jednoho - 11%
Damien Daniels byl při tréninku zabit v sedle koně zkušeným ostřelovačem. Vše vypadá na profesionální práci, chybí však motiv.
detektivky

Šest na jednoho

89 Kč
79 Kč
Q. (umělecká vazba) - 11%
Historicko-špionážní thriller je brilantně vykresleným obrazem doby evropské náboženské reformace v 16. století a zároveň i rozborem současné hry politiky a moci. Vydání v umělecké vazbě.
detektivky

Q. (umělecká vazba)

583 Kč
518 Kč
Setkání v Torontu, s vraždou - 11%
Kniha je šestým příběhem hraběnky Anny Lomnické, majitelky kadeřnického salónu v Torontu, která – podobně jako všichni vyhlášení hrdinové detektivní literatury – stále přitahuje nejen zločin, ale také inspektora Kanadské jízdní policie Harloda Sinclaira.
detektivky

Setkání v Torontu, s vraždou

211 Kč
187 Kč
Odlesk Boží slávy - 6%
(4x)
Historický román, ve kterém se filozofie a metafyzika mistrovsky prolíná s dějinami náboženství. Čtyři rytíři se v roce 1099 vydávají do Jeruzaléma, aby v jeho podzemí nalezli tajuplný předmět schopný změnit podstatu světa: Boží odlesk...
detektivky

Odlesk Boží slávy

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 481 - 490 z 487 položek
<< < 1 .. 47 48 49