Nejprodávanější knihy - listopad 2022
učebnice - vzdělání

Hravá písanka 1-1. díl - 10%
Moderně zpracovaná písanka na celobarevných stranách rozvíjí grafomotoriku a logické myšlení žáků 1. ročníku. Je sestavena odborným týmem pedagogů a lektorů na základě jejich zkušeností s výukou na 1. stupni.
učebnice - vzdělání

Hravá písanka 1-1. díl

50 Kč
45 Kč
Slovesné časy v angličtině - tabulka - 12%
Slovesné časy v angličtině, v jedné tabulce, která se vejde do každého sešitu, či notýsku ! Tento malý pomocník se hodí každému angličtináři, bez ohledu na to, jestli je to školák nebo ne!
učebnice - vzdělání

Slovesné časy v angličtině - tabulka

17 Kč
15 Kč
Zábavná čeština - 11%
Pracovní sešit je primárně určen žákům druhých tříd, může ale sloužit dobře i šikovným prvňáčkům, nebo jako opakovací sešit pro žáky třetích tříd.
učebnice - vzdělání

Zábavná čeština

152 Kč
135 Kč
Hravá písanka 1-2. díl - 9%
Písanka na celkem 36 moderně zpracovaných a celobarevných stranách rozvíjí grafomotoriku a logické myšlení žáků 1. ročníku. Je sestavena odborným týmem pedagogů a lektorů na základě jejich zkušeností s výukou na 1. stupni. Písanka je součástí ucelené koncepce pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol. V rámci této koncepce si učitelé mohou doplnit tradiční učebnice a pracovní sešity o další pomůcky, které komplet dotvářejí.
učebnice - vzdělání

Hravá písanka 1-2. díl

32 Kč
29 Kč
Podnebné pásy - tahák - 11%

TAHÁKY PRO MÉHO SYNA, KTERÉHO UČENÍ NEZAJÍMÁ !!! Nový projekt Lucie Seifertové je inspirován “karanténou” a také skutečností, že má autorka syna v tzv. domácí individuální výuce.

učebnice - vzdělání

Podnebné pásy - tahák

35 Kč
31 Kč
Sada testů státní přijímací zkoušky 9. třída - 11%
Dítě se seznámí s podobou testů na státní přijímací zkoušky a zjistí, jak je na tom se znalostmi. Natrénuje si řešení jednotlivých typů úloh i strategii řešení celého testu.
učebnice - vzdělání

Sada testů státní přijímací zkoušky 9. třída

585 Kč
520 Kč
Bajtíci a geometrie - 11%
Už dávných dobách bylo jasné, že geometrie naučila lidi myslet. To platí stále. V našich školách se tento moudrý citát nevyužívá. Především v nižších třídách měla vládnout matematice. Pomocí geometrie se matematika stane zajímavou.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Bajtíci a geometrie

314 Kč
279 Kč
Procvičování - Slovní úlohy pro 5. ročník - 11%
Naše nová edice Procvičování - Slovní úlohy představuje další řadu cvičebnic, jejichž cílem je pomoci žákům prvního stupně ZŠ procvičit a upevnit si znalosti nabyté ve škole. Je určena žákům 2. – 5. třídy ZŠ.
učebnice - vzdělání

Procvičování - Slovní úlohy pro 5. ročník

80 Kč
71 Kč
Čeština pro prvňáky 2 - 11%

Cílem aktivit je všestranný rozvoj dítěte. Dítě procvičováním získává nové znalosti a dovednosti nejen v oblasti českého jazyka, ale i matematiky či prvouky a vždy v souvislotech svého každodenního života. Průvodcem dětí jsou kamarádky Lota a Ola.

učebnice - vzdělání

Čeština pro prvňáky 2

53 Kč
47 Kč
Písanka 2 – Tahy, čáry - 11%
Procvič si tahy. Procvič si čáry. V tomto pracovním sešite najdete spoustu cvičení od těch úplně nejjednodušších až po ty složitější na procvičování tahu, čar a psaní písma. Sešit je určen pro děti z prvních tříd.
učebnice - vzdělání

Písanka 2 – Tahy, čáry

35 Kč
31 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 104 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>