Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2022
botanika

Kaktusy a sukulenty v praxi - 11%
Kaktusy a sukulenty se staly neodmyslitelnou součástí domácností 21. století – najdeme je na parapetech téměř každého domu, bytu nebo kanceláře.
botanika

Kaktusy a sukulenty v praxi

449 Kč
399 Kč
Můj bylinkový svět - 11%
(1x)
Knihu napsal známý bylinář s přáním, aby ti z vás, kteří chtějí poznat svět bylin a jejich léčivých vlastností, získali do začátku svého bádání co nejvíc znalostí, které vám otevřou další cestu.
botanika

Můj bylinkový svět

404 Kč
359 Kč
Čarodějné byliny - 11%

Život starých babek kořenářek byl neustálým balancováním – mezi bylinkářstvím a uměním léčit, nedůvěrou a pronásledováním. Claudia Ritterová začala pátrat a shromáždila o „čarodějnicích“ a jejich léčivých bylinách mnoho informací a materiálů.

botanika

Čarodějné byliny

314 Kč
279 Kč
Okrasné keře a jejich použití - 11%
Okrasné keře vybrali známí botanici záměrně, protože zájem o pěstování okrasných keřů se neustále zvyšuje s rostoucím počtem nejen užitkových zahrádek, ale i rodinných domků.
botanika

Okrasné keře a jejich použití

449 Kč
399 Kč
A field guide to the Flora of Ladakh - 11%
Praktický terénní průvodce květenou Ladaku, svérázné polopouštní oblasti indického Transhimálaje.
botanika

A field guide to the Flora of Ladakh

405 Kč
360 Kč
Keře - 11%
Publikace obsahuje především základní autochtonní a běžně pěstované taxony, ale i méně publikované taxony, které se teprve rozšiřují do kultury.
botanika

Keře

446 Kč
396 Kč
The Tian Shan and its Flowers - 11%
This book is devoted to the plants of Tian Shan and the ecological conditions in which they grow. It is aimed at amateur and professional botanists, rock gardeners, plant and mountain lovers, and those who admire photographs of wild beauty.
botanika

The Tian Shan and its Flowers

900 Kč
800 Kč
Jedovaté rostliny - 11%
Kniha seznamuje čtenáře s jedovatými rostlinami, vyskytujícími se v přírodě u nás i v cizině. Byla napsána pro ty, kteří jedovaté rostliny neznají, chodí kolem nich a mohli by se přiotrávit nebo dokonce zemřít.
botanika

Jedovaté rostliny

269 Kč
239 Kč
Botanický slovník - 11%
Publikace vychází ke 100. výročí založení České Botanické společnosti. Příručka slovníkového typu, která má přes 7000 hesel a shrnuje české názvosloví rodů cévnatých rostlin.
botanika

Botanický slovník

224 Kč
199 Kč
Dynamika vývoje pralesovitých rezervací v České republice III. - 6%
Stejně jako předchozí dva svazky i třetí díl předpokládané sedmidílné řady o českých a moravských pralesovitých rezervacích přináší výsledky opakovaného zkoumání dřevinného i bylinného patra a půdních poměrů, tentokrát v rezervacích Šumavy a Českého lesa.
botanika

Dynamika vývoje pralesovitých rezervací v České republice III.

336 Kč
316 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>