Nejprodávanější knihy - listopad 2022
diáře

Čas na Vánoce
Čas na Vánoce je diářem, plánovačem a zároveň i kreativním společníkem, který vás bezstarostně provede těmi nejkrásnějšími svátky v roce.
diáře

Čas na Vánoce

359 Kč
Motivační diář 2021
Získejte nástroj, který vám pomůže eliminovat stres a pochybnosti v nejisté době tím, že vám pomůže ujasnit si své cíle, nabýt sebevědomí a jít za svými sny s větší jistotou. Začněte si více věřit. Dotáhněte věci do konce.
diáře

Motivační diář 2021

341 Kč
Vztahový diář
Vztahový diář je nástrojem pro zkvalitnění vašeho vztahu. Je pomocníkem ženám při práci na sobě a při vytváření vlastního prostoru ve vztahu. Je inspirací, jak si navzájem porozumět, přijmout se a cítit se ve vztahu dobře.
diáře

Vztahový diář

306 Kč
Lunární diář 2018
Jedná se o ručně malovaný, plánovací, lunární diář. Uprostřed dvojstran pro jednotlivé měsíce jsou léčivé byliny s ženskou bohyní. Pod nimi opět spirálovitý lunární kalendář.
diáře

Lunární diář 2018

116 Kč
Notes Květinové kuchařky
Pro všechny milovníky jedlého kvítí a býlí je Notes Květinové kuchařky nezbytný a praktický doplněk do terénu. Notes zahrnuje prostor pro vaše poznámky i kalendárium s nejčastějším výskytem jedlého kvítí a býlí, nechybí ani lokality ve městech.
diáře
Ukázky

Notes Květinové kuchařky

89 Kč
Malý princ - Zápisky a myšlenky
Překrásný zápisník pro všechny milovníky Malého prince. Zápisky a postřehy, které si do něj zanesete, doplní autorovy ilustrace a citáty z knížky.
diáře

Malý princ - Zápisky a myšlenky

224 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 36 položek
<< < 1 2 3 4