Nejprodávanější hudba - listopad 2022
pop

Isa/ Limited Edition
Zaz patří k nejpopulárnějším zahraničním interpretům u nás, vydání její desky ISA bylo nepochybně jednou z událostí podzimu 2021.
pop

Isa/ Limited Edition

575 Kč
Live From the Ryman And More
Album "Live From the Ryman And More" obsahuje 27 živých nahrávek americké zpěvačky a kytaristky Sheryl Crow.
pop

Live From the Ryman And More

395 Kč
Music of The Spheres
Deváté album skupiny. Deska, kterou produkoval Max Martin (Britney Spears, Maroon 5, Taylor Swift, Ariana Grande atd.) a kterou předznamenal singl Higher Power, nabízí dvanáct skladeb, pět z nich je označeno emotikony.
pop

Music of The Spheres

620 Kč
Na vlnách Spolu Tělem I duší (Best Of)
Retrospektivní komplet 4CD výběr jedné z nejúspěšnějších kapel současnosti mapující jejich kariéru od samého začátku až po současnost.
pop

Na vlnách Spolu Tělem I duší (Best Of)

557 Kč
Neboj
David Stypka album natočil se svojí kapelou Bandjeez. Do studia přizval i řadu zajímavých hudebních hostů. Mimojiné jednu z nejlepších současných zpěvaček - Ewu Farnou. Ze spolupráce vzešel veliký radiový a internetový hit.
pop

Neboj

404 Kč
Ôsmy svetadiel (40th Anniversary Edition)
Debutový album skupiny Elán, ktorý vycháza v roku 1981 vo vtedajšom OPUS-e, v tom čase ešte netuší, že ide o album, ktorý odštartuje jednu z legiend slovenskej populárnej hudby. Vyšlo znovu na LP k príležitosti 40. výročia.
pop

Ôsmy svetadiel (40th Anniversary Edition)

476 Kč
Sour
Sour je debutové studiové album americké zpěvačky Olivie Rodrigo. Vyšlo 21. května 2021 v rámci Geffen Records. Album napsala sama Rodrigo s producentem Danem Nigrem.
pop

Sour

800 Kč
Voyage
ABBA, nejúspěšnější popová skupina všech dob, oznámila, že se poprvé po čtyřiceti letech vrací se sérií koncertů, na které uvidíme digitální Agnethu, Björna, Bennyho a Anni-Frid s desetičlennou kapelou v londýnské ABBA aréně postavené pro tento účel.
pop

Voyage

800 Kč
Zlatá brána dokořán
Sesterské duo Twiins predstavilo nový projekt pre deti, v ktorom sa pozreli na fenomén detskej tvorby Zlatú bránu, legendárnu reláciu z košického televízneho štúdia.
pop

Zlatá brána dokořán

242 Kč
Hity a rarity
Nový výběr hitů populární pánské taneční, pěvecké a striptérské skupiny z Prahy 5 - Smíchova, formace Mig 21 vedené Jiřím Macháčkem obsahuje i řadu rarit a zcela novou píseň Hej kámo. Příslovečný humor, nadsázka a ztráta soudnosti je devizou alba.
pop

Hity a rarity

350 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 63 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>