Nejprodávanější tituly - listopad 2022
naučná, odborná a učebnice

Dějiny Ruska 20. století -  2. díl - 6%
(4x)
Druhý díl, zahrnující léta 1939-2007, je věnován období druhé světové války, pozdnímu stalinismu, rozvoje Sovětského svazu jako světové velmoci až gorbačovské perejstrojky, následného rozpadu SSSR a vzniku nového Ruska.
naučná, odborná a učebnice

Dějiny Ruska 20. století - 2. díl

Andrej Zubov (ed.)
746 Kč
702 Kč
Kniha pocitů - 11%
(2x)
Sofii zaplavil smutek. Nejlepší kamarádka se odstěhovala do vzdáleného města! Zůstaly po ní jen vzpomínky a obrovská prázdnota. Co teď? Bude se Sofie ještě někdy radovat?
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Kniha pocitů

495 Kč
440 Kč
Setkání v zahradách - 11%
(8x)
Komu někdy vykvetla hortenzie, rozvila se milovaná růže, nebo dozrálo rajče vypěstované ze semínka, dobře ví, jak magické je zahradničení. Vlastní radost je důležitá, ale mnohem více chutná, když se o ni můžeme podělit s někým jiným.
naučná, odborná a učebnice

Setkání v zahradách

621 Kč
552 Kč
Za sedmi divy světa - 38%
Revidované, aktualizované a doplněné vydání s kvalitní obrazovou přílohou zahrnuje mapy, fotografie, klasické i nejnovější rekonstrukce těchto dávno zaniklých starověkých staveb a uměleckých děl.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Za sedmi divy světa

622 Kč
388 Kč
Britské impérium - 11%
(2x)
Historii Britského impéria od 16. do 21. století. Impérium, které v době svého vrcholu ovládalo čtvrtinu světové populace, čtvrtinu zemského povrchu a téměř všechny oceány ovlivnilo vývoj na ostatních kontinentech.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Britské impérium

898 Kč
798 Kč
Na Západě zuří válka - 11%
(2x)
Murray dramaticky líčí, jak ideologie anti-rasismu pronikla do myšlení západní elity, jak ovlivňuje chod škol a institucí, pracovní zákony i veřejnou debatu. Padají sochy zakladatelů americké svobody a hrdinů občanské války.
naučná, odborná a učebnice

Na Západě zuří válka

403 Kč
358 Kč
Výpravy na druhý konec světa - 11%
(1x)
Uznávaný přírodovědec a tvář populárních dokumentů BBC vypráví o svých prvních cestách do neznáma za neprostupnou panenskou divočinou
naučná, odborná a učebnice

Výpravy na druhý konec světa

449 Kč
399 Kč
Čtyři tisíce týdnů - 11%
Na světě pobudeme sotva čtyři tisíce týdnů. Musíme toho v nich stihnout spoustu a všechno zaráz: Vyřešit další pohromu v práci. Najít si lepší práci. Užít si krátký čas s dětmi, a přitom toho kolem nich tolik obstarat.
naučná, odborná a učebnice

Čtyři tisíce týdnů

341 Kč
303 Kč
Mezi dvěma Kimy - 11%
(6x)
Unikátní vhled do života v KLDR, zemi, do které se člověk běžně nepodívá, a pokud ano, vidí pouze to, co mu režim chce ukázat. Koreanistce Nině Špitálníkové se tuto pečlivě budovanou oponu podařilo odhrnout.
naučná, odborná a učebnice

Mezi dvěma Kimy

332 Kč
295 Kč
Tahle kniha vám možná zachrání život - 11%
Všichni chceme být zdravější, silnější a dožít se co nejvyššího věku, ale které metody opravdu fungují?
Graham Lawton vyvrací zastaralé mýty a odlišuje bludy od faktů. Tato kniha odhaluje pravdu o módních dietách, vysvětluje skutečné vědecké poz
naučná, odborná a učebnice

Tahle kniha vám možná zachrání život

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>