Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
dobrodružství

Prašina - Bílá komnata - 20%
(5x)
Je parné léto a napětí na hranicích Prašiny narůstá. Podnikatel Klement Hrouda se vrací do Prahy, aby se pomstil, a po úbočí Šibeničního vrchu obchází Krchlebani vedení záhadným Melicharem.
dobrodružství
Ukázky

Prašina - Bílá komnata

189 Kč
151 Kč
Sesterstvo ve Snové říši - 20%
(2x)
Kouzelná kočka Fabiola tentokrát nepřenese Sesterstvo do minulosti, ale do říše snů! Začínají se tam totiž dít moc divné věci. V Elině ulici navíc nikdo nemůže v klidu spát, všichni se pořád bezdůvodně budí a ráno jsou pak strašně mrzutí.
dobrodružství
Ukázky

Sesterstvo ve Snové říši

189 Kč
151 Kč
Spirit Animals: Soumrak strážců – Nesmrtelní ochránci - 20%
(1x)
Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan patří mezi hrstku vyvolených, kterým se podařilo přivolat legendární zvířata – Velké strážce, kteří se znovuzrodili, aby chránili svět. Nyní se v různých koutech Erdasu začala objevovat další spojení mezi dětmi a spirituálními zvířaty.
dobrodružství
Ukázky

Spirit Animals: Soumrak strážců – Nesmrtelní ochránci

189 Kč
151 Kč
Tajemství jeskyně pokladů - 20%
Dobrodružný příběh ve foglarovské tradici o přátelství, napětí, dobrých skutcích i poučení. Ilustrátor Petr Morkes získal za svou tvorbu mnohá ocenění. Dvanáctiletí kluci Jindra a Vojta se znají teprve chvíli.
dobrodružství
Ukázky

Tajemství jeskyně pokladů

199 Kč
159 Kč
Záhada zamčeného kupé - 20%
(1x)
Daisy Wellsová a Hazel Wongová cestují na prázdniny slavným Orient Expressem. Od chvíle, kdy dívky nastoupily, je jasné, že každý cestující v tomto luxusním vlaku něco skrývá. Pak se z jednoho kupé ozve výkřik a bohatá dědička je nalezena mrtvá.
dobrodružství
Ukázky

Záhada zamčeného kupé

249 Kč
199 Kč
Až přejde zima - 20%

Magický příběh od autorky Dívky z inkoustu a hvězd. Jednoho rána Mila zjistí, že její bratr Oskar zmizel. Jen tak by rodinu neopustil, a přesto se zdá, že odešel s tajemným cizincem, který se ve vesnici objevil po setmění.

dobrodružství
Ukázky

Až přejde zima

199 Kč
159 Kč
Čaj s kapkou jedu - 20%

Dívčí detektivní klub řeší druhý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie! Daisy Wellsová a Hazel Wongová tráví prázdniny u Daisyiny rodiny a těší se na narozeninovou oslavu, kterou pro svoji dceru přichystala její okouzlující matka.

dobrodružství
Ukázky

Čaj s kapkou jedu

249 Kč
199 Kč
Časodějové – Koruna času - 20%
Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky. Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!
dobrodružství
Ukázky

Časodějové – Koruna času

279 Kč
223 Kč
Gerda: Příběh moře a odvahy - 20%
(1x)

Gerda s bratrem Larsem vyplouvají hledat ztracenou píseň své maminky Od doby, co se Gerda znovu shledala se svým ztraceným bratrem Larsem, zpívají si společně uspávanku, kterou je jako malá velrybátka naučila maminka.

dobrodružství
Ukázky

Gerda: Příběh moře a odvahy

209 Kč
167 Kč
Hotel Poslední naděje - 20%
Seth pracuje jako pomocná síla v kuchyni odlehlého hotelu Poslední naděje, který vlastní nepříjemní manželé Bunnovi. Sethovou jedinou spřízněnou duší na tomto místě je jeho kočka Černostínka.
dobrodružství
Ukázky

Hotel Poslední naděje

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>