Nejprodávanější tituly - listopad 2022
společenské vědy

Přežít nebo zemřít 2 - Jak přežít kolaps společnosti - 11%
Naše země, řízená naprostými politickými a ekonomickými diletanty, se momentálně nachází na velmi nebezpečné křižovatce, která se může stát konečnou pro mnoho našich občanů.
společenské vědy

Přežít nebo zemřít 2 - Jak přežít kolaps společnosti

359 Kč
319 Kč
Terorismus a radikalizace v České republice - 11%
Publikace pojednává o problematice terorismu a radikalizace v České republice a reaguje na aktuální trendy a události posledních let.
společenské vědy

Terorismus a radikalizace v České republice

449 Kč
399 Kč
Třetí strana trojúhelníku - 11%
Kniha pojednává o nejnovějších teoretických a praktických aspektech orální historie v souvislosti s výzkumem soudobých dějin v mezinárodním kontextu.
společenské vědy

Třetí strana trojúhelníku

315 Kč
280 Kč
Vladař - 11%
(1x)
Jeden ze skvostů světové literatury, v němž politik, diplomat a spisovatel Niccolo Machiavelli vytvořil jakýsi manuál vlády, učebnici určenou vladařům i všem, kteří je obklopují.
společenské vědy

Vladař

269 Kč
239 Kč
Život na míru - 11%
(3x)
Připadá vám, že nutně potřebujete nové tričko? Než si ho pořídíte, přečtěte si knihu Marka Rabije. Přesčasy, dětská práce, dlouhé směny, továrny v rozpadajících se barácích: cena evropské módy.
společenské vědy

Život na míru

377 Kč
335 Kč
Mytologie Slovanů - 11%
(2x)
Kniha představuje jedinečný pokus o rekonstrukci slovanské mytologie a slovanského náboženství. Giesztor v ní zkoumá panteon slovanských bohů, rituály spojené s jejich uctíváním, včetně střetávání se slovanských náboženství s křesťanstvím.
společenské vědy

Mytologie Slovanů

403 Kč
358 Kč
Demokracie jakožto problém - 11%
Demokracie představuje problém: problém ve smyslu otázky, kterou je nutné vyřešit. Alain de Benoist v této krátké knize bourá zažité předsudky o demokracii a ukazuje, že evropskou civilizaci provázela již od počátku.
společenské vědy

Demokracie jakožto problém

320 Kč
284 Kč
Severní Korea a dynastie Kimů - 11%
O Severní Koreji toho víme velmi málo a o vládnoucí dynastii Kimů ještě méně. Kniha Loretty Napoleoni proniká hlouběji do korejského systému a přináší informace, které nám mohou pomoci lépe porozumět tomu, proč je Severní Korea taková, jaká je.
společenské vědy

Severní Korea a dynastie Kimů

350 Kč
311 Kč
Urbánní revoluce - 11%
(1x)
Urbání revoluce je jednou z nejdůležitějších knih Henriho Lefebvra, francouzského marxistického filosofa a urbánního sociologa.
společenské vědy

Urbánní revoluce

359 Kč
319 Kč
Veřejní nepřátelé - 11%
(4x)
Inspirativní slovní přestřelka dvou předních francouzských intelektuálů. Dva kontroverzní autoři si šest měsíců intenzivně dopisují, aby se vypsali z témat, která je pálí, obrazně i doslova.
společenské vědy
Ukázky

Veřejní nepřátelé

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 643 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 65 > >>