Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
rodina a dítě

Dítě s narušenou komunikační schopností ve škole - 20%
Komunikace představuje klíčový moment edukačního procesu. Publikaci jistě ocení všichni pedagogové bez logopedického vzdělání působící na běžných základních školách, ale i rodiče dětí s narušenou komunikační schopností.
rodina a dítě
Ukázky

Dítě s narušenou komunikační schopností ve škole

195 Kč
156 Kč
Výuka cizích jazyků - 20%
Změny v přístupech k učení a vyučování cizím jazykům ovlivňuje celá řada faktorů, zejména nejnovější poznatky lingvistiky, psycholingvistiky, neurolingvistiky, psychologie učení, pedagogiky i empirického výzkumu v oblasti didaktiky cizích jazyků.
rodina a dítě
Ukázky

Výuka cizích jazyků

237 Kč
190 Kč
Třídní klima a školní klima - 20%
Publikace shrnuje odborné poznatky o klimatu třídy a školy v praktickém kontextu tak, aby byla zřejmá souvislost jednotlivých faktorů klimatu, a doplňuje je řadou příkladů z praxe.
rodina a dítě
Ukázky

Třídní klima a školní klima

339 Kč
271 Kč
Dítě a mateřská škola - 20%
Nástup do mateřské školy je pro každé dítě jistě významným životním momentem. A nejen pro dítě, ale také pro jeho rodiče. Náhle se musí změnit celý rytmus rodiny a není to právě jednoduché období.
rodina a dítě
Ukázky

Dítě a mateřská škola

246 Kč
197 Kč
Spratek - 20%
(4x)
Kniha je pozitivním svědectvím o síle pedagogických a terapeutických prostředků, a pedagoga představuje jako přítele, který neváhá pro dítě překonávat různé těžkosti.
rodina a dítě
Ukázky

Spratek

255 Kč
204 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 55 položek
<< < 1 .. 4 5 6