Nejprodávanější tituly - listopad 2022
výtvarné umění

Kreslení a pozorování ptáků - 11%
Nechte se unést na křídlech nejen kreslicí příručky uznávaného přírodovědce a umělce Johna Muira Lawse!
výtvarné umění

Kreslení a pozorování ptáků

332 Kč
295 Kč
Obrazy zášti - 11%
Téma vizuálního antijudaismu – nenávisti vůči Židům založené na náboženské odlišnosti – a antisemitismu – nenávistných obsahů postavených především na národnostním vymezování – představuje nedílnou součást místních dějin.
výtvarné umění

Obrazy zášti

621 Kč
552 Kč
Od venuše po atomy - 11%
Objevte svět českého umění! Zábavně ilustrovaný průvodce pro děti. Chcete dětem ukázat, že umění nemusí být nuda a porozumět mu může úplně každý?
výtvarné umění
Ukázky

Od venuše po atomy

359 Kč
319 Kč
Portmoneana - Váchaliana - 11%
Reprezentativní katalog stejnojmenné výstavy, který obsahuje všechny sbírkové předměty Regionálního muzea v Litomyšli k tématu Josefa Portmana, Josefa Váchala a k dějinám a činnosti Portmonea – Musea Josefa Váchala v Litomyšli.
výtvarné umění

Portmoneana - Váchaliana

432 Kč
384 Kč
Rony Plesl: Stromy rostou z nebe
Publikace doprovází výstavní projekt předního umělce a významného pedagoga UMPRUM profesora Ronyho Plesla na 59. Mezinárodním bienále umění v Benátkách 2022, na kterém představuje ve světové premiéře unikátní technologii tavení skla Vitrum Vivum.
výtvarné umění

Rony Plesl: Stromy rostou z nebe

135 Kč
Umění starých herbářů - 11%
Na to, abyste si mohli zalistovat stránkami starých herbářů, už nepotřebujete obcházet archivy. Ty nejpozoruhodnější botanické ilustrace na vás čekají přímo v této knize.
výtvarné umění
Ukázky

Umění starých herbářů

899 Kč
799 Kč
Umění: objasněno - 11%
Umění má moc vyvolávat v nás pocity, a některá díla mohou dokonce změnit náš pohled nebo názor, a přímo tak ovlivnit naše uvažování či přesvědčení – tato kniha vám pomůže umění porozumět a ještě více se z něj radovat.
výtvarné umění

Umění: objasněno

404 Kč
359 Kč
Vladimír Kopecký: GLORIA - 11%
Katalog výstavy Vladimír Kopecký: GLORIA vydala Retro Gallery ve spolupráci s Museem Kampa. Je rozčleněný do tematických celků, které sledují některé podstatné aspekty Kopeckého díla a stejně jako výstava představuje obrazy z posledních let.
výtvarné umění

Vladimír Kopecký: GLORIA

584 Kč
519 Kč
Žerty v obrazech Ivana Mládka - 11%
Co mají společného obraz prezidenta vytetovaný do kůže známého recesisty, autorem schválený padělek vlastního díla a foyer budovy Bank of America?
výtvarné umění
Ukázky

Žerty v obrazech Ivana Mládka

314 Kč
279 Kč
Banksy - 11%
Banksy je legenda. Banksy je ikona. Banksy je názor. Banksy je životní styl, člověk, umělec a vizionář, který se dostal mimo škatulky konvenčního myšlení i společnosti.
výtvarné umění

Banksy

719 Kč
639 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 151 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 16 > >>