Nejprodávanější Kniha - listopad 2022
výtvarné umění

Od venuše po atomy - 11%
Objevte svět českého umění! Zábavně ilustrovaný průvodce pro děti. Chcete dětem ukázat, že umění nemusí být nuda a porozumět mu může úplně každý?
výtvarné umění
Ukázky

Od venuše po atomy

359 Kč
319 Kč
Portmoneana - Váchaliana - 11%
Reprezentativní katalog stejnojmenné výstavy, který obsahuje všechny sbírkové předměty Regionálního muzea v Litomyšli k tématu Josefa Portmana, Josefa Váchala a k dějinám a činnosti Portmonea – Musea Josefa Váchala v Litomyšli.
výtvarné umění

Portmoneana - Váchaliana

432 Kč
384 Kč
Rony Plesl: Stromy rostou z nebe
Publikace doprovází výstavní projekt předního umělce a významného pedagoga UMPRUM profesora Ronyho Plesla na 59. Mezinárodním bienále umění v Benátkách 2022, na kterém představuje ve světové premiéře unikátní technologii tavení skla Vitrum Vivum.
výtvarné umění

Rony Plesl: Stromy rostou z nebe

135 Kč
Stíny - 11%
(1x)
V této krásné knížce nás kunsthistorik William Vaughan provede dějinami stínů, od jejich role ve výtvarném umění až po jejich spojitost se smrtí a podvědomím.
výtvarné umění

Stíny

203 Kč
180 Kč
Umění starých herbářů - 11%
Na to, abyste si mohli zalistovat stránkami starých herbářů, už nepotřebujete obcházet archivy. Ty nejpozoruhodnější botanické ilustrace na vás čekají přímo v této knize.
výtvarné umění
Ukázky

Umění starých herbářů

899 Kč
799 Kč
Umění: objasněno - 11%
Umění má moc vyvolávat v nás pocity, a některá díla mohou dokonce změnit náš pohled nebo názor, a přímo tak ovlivnit naše uvažování či přesvědčení – tato kniha vám pomůže umění porozumět a ještě více se z něj radovat.
výtvarné umění

Umění: objasněno

404 Kč
359 Kč
Vladimír Kopecký: GLORIA - 11%
Katalog výstavy Vladimír Kopecký: GLORIA vydala Retro Gallery ve spolupráci s Museem Kampa. Je rozčleněný do tematických celků, které sledují některé podstatné aspekty Kopeckého díla a stejně jako výstava představuje obrazy z posledních let.
výtvarné umění

Vladimír Kopecký: GLORIA

584 Kč
519 Kč
Žerty v obrazech Ivana Mládka - 11%
Co mají společného obraz prezidenta vytetovaný do kůže známého recesisty, autorem schválený padělek vlastního díla a foyer budovy Bank of America?
výtvarné umění
Ukázky

Žerty v obrazech Ivana Mládka

314 Kč
279 Kč
Banksy - 11%
Banksy je legenda. Banksy je ikona. Banksy je názor. Banksy je životní styl, člověk, umělec a vizionář, který se dostal mimo škatulky konvenčního myšlení i společnosti.
výtvarné umění

Banksy

719 Kč
639 Kč
Czech Glass, Quo Vadis?! - 11%
Czech Glass, Quo Vadis ?! je jakýmsi zamyšlením nad tím, jakými cestami se ubírá česká ateliérová sklářská tvorba dnes, více než 60 let po svém fenomenálním úspěchu na výstavě EXPO 58 v Bruselu.
výtvarné umění

Czech Glass, Quo Vadis?!

621 Kč
552 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 144 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 15 > >>