Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
sci-fi a fantasy

Hra o sen - 20%
Napínavá knižní reality show pro ty, kdo se rádi bojí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hra o sen

297 Kč
238 Kč
Hraju, abych žil 4 – Inferno - 20%
(1x)
Látka, z níž je utkána realita, praská ve švech. Na bránu Kremlu už klepou gnollští vyjednavači a do herních avatarů se stěhují duše polozapomenutých starodávných bohů.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraju, abych žil 4 – Inferno

249 Kč
199 Kč
Nástroje smrti 1: Město z kostí - 20%
(2x)
Patnáctiletá Clary Frayová se stane svědkyní vraždy, kterou spáchají tři teenageři se zvláštním tetováním na těle a podivnými zbraněmi v rukou. Mrtvé tělo pak jednoduše zmizí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nástroje smrti 1: Město z kostí

249 Kč
199 Kč
Sedmiříší v troskách 3: Síla bouře - 20%
Nechte se unášet propletenými příběhy pozoruhodných mladých bojovníků, kteří se postavili tyrance obdařené čarovnou mocí a riskují, že v nemilosrdném víru války přijdou o všechno...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Sedmiříší v troskách 3: Síla bouře

249 Kč
199 Kč
Spirit Animals: Soumrak strážců – Nesmrtelní ochránci - 20%
(1x)
Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan patří mezi hrstku vyvolených, kterým se podařilo přivolat legendární zvířata – Velké strážce, kteří se znovuzrodili, aby chránili svět. Nyní se v různých koutech Erdasu začala objevovat další spojení mezi dětmi a spirituálními zvířaty.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Spirit Animals: Soumrak strážců – Nesmrtelní ochránci

189 Kč
151 Kč
Až přejde zima - 20%

Magický příběh od autorky Dívky z inkoustu a hvězd. Jednoho rána Mila zjistí, že její bratr Oskar zmizel. Jen tak by rodinu neopustil, a přesto se zdá, že odešel s tajemným cizincem, který se ve vesnici objevil po setmění.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Až přejde zima

199 Kč
159 Kč
Časodějové – Časogram - 20%
V pátém díle ságy o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem, čekají na klíčníky nebezpečná dobrodružství, první ztráty, nelítostná bitva a střet s absolutním zlem. Časodějný svět je v ohrožení: Astragor, nepřítel eflarských hodinářů se vrátil a touží po pomstě. Severin Ohnivý se mu otevřeně postavil a Vasilisa chce otci pomoct. Spolu s přáteli se pokouší rozluštit tajemství zrezlého úlomku, který objevila v Rozeklaném zámku. Učí se nová časodějnická moudra a objevuje dosud nepoznaná tajemství řízení času. Dokáže si poradit s obrovskou zodpovědností, která se tak náhle svalila na její mladičká bedra?
sci-fi a fantasy
Ukázky

Časodějové – Časogram

279 Kč
223 Kč
Časodějové – Koruna času - 20%
Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky. Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!
sci-fi a fantasy
Ukázky

Časodějové – Koruna času

279 Kč
223 Kč
Hotel Poslední naděje - 20%
Seth pracuje jako pomocná síla v kuchyni odlehlého hotelu Poslední naděje, který vlastní nepříjemní manželé Bunnovi. Sethovou jedinou spřízněnou duší na tomto místě je jeho kočka Černostínka.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hotel Poslední naděje

209 Kč
167 Kč
Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky - 20%
(1x)

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen. Maddie úspěšně ukončila třetí rok svého hraničářského výcviku a je povolána zpět na hrad Araluen.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 68 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>