Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
všeobecné a ostatní

Neplodnost - 20%
Proč jsou některé ženy a někteří muži neplodní? Jaké jsou metody vyšetření a léčby snížené plodnosti? Pro všechny, kteří se snaží stát rodiči, je tu již druhé, doplněné vydání úspěšné knihy Neplodnost – Útok imunity.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Neplodnost

195 Kč
156 Kč
Půstem ke zdraví a štíhlé linii - 20%
Kniha se skládá ze tří částí. První pojednává o kvalitě potravin, srovnává kvalitu před rokem 1989 se současností. Druhá pojednává o nemocech, které s kvalitou potravin souvisejí. Třetí Vás provede půstem a vším, co s tím souvisí.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Půstem ke zdraví a štíhlé linii

125 Kč
100 Kč
Odvahu! - 20%
Bušení srdce, úzkost, obavy? Oscar - stále dobře naladěná ovečka - ví, že to tak nemůže zůstat a poradí vám tu nejjednodušší a nejpřirozenější cestu, jak se zase cítit dobře. Nic neovlivňuje vaši mysl tak přímo, jako vaše tělo.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Odvahu!

118 Kč
94 Kč
Dramaterapie - 20%
edinečná publikace na českém trhu, která vychází už ve čtvrtém vydání, je nejen vynikajícím textem pro studenty psychologie, speciální pedagogiky a příbuzných oborů, ale i zajímavým nahlédnutím do jedné z technik arteterapie pro laickou veřejnost.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Dramaterapie

310 Kč
248 Kč
Zdravé hubnutí po porodu - 20%
Máte pár kilo navíc, malé miminko a rozhodně nechcete slyšet o držení složitých diet? Víte, že zdravá výživa je pro vaši rodinu důležitá, ale netušíte, odkud začít? V tom případě vám přijde tato publikace vhod.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Zdravé hubnutí po porodu

135 Kč
108 Kč
Cvičení na balanční plošině - 20%
Přínosem cvičení na balanční plošině je možnost pozitivně ovlivňovat rozvoj rovnováhy, správnou funkčnost kloubních struktur, cílenou centraci kloubů, především páteře a kyčlí, a vlastní nácvik optimálního držení těla.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Cvičení na balanční plošině

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 66 položek
<< < 1 .. 5 6 7