Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
romantika

Tři rande - 20%
(1x)
Siobhan se těší na snídani s Josephem. Byla překvapená, když to navrhl… obvykle spolu tráví jen noci v hotelových pokojích. Rande na Valentýna určitě něco znamená… tak kde je? Miranda doufá, že valentýnský oběd s Carterem je ideální příležitost, jak oslavit jejich vztah.
romantika
Ukázky

Tři rande

279 Kč
223 Kč
Vlak do Paříže - 20%
(2x)
Hannah a její přítel Simon jsou na cestě vlakem do Amsterdamu, kde se má konat svatba Simonovy sestry.
romantika
Ukázky

Vlak do Paříže

259 Kč
207 Kč
Vůně medu - 20%
(1x)
Isabel se rozhodla proměnit svůj rodný dům na kuchařskou školu a užívat si klidu venkova – ovšem jen do chvíle, než se na prahu zjeví novinář Cormac a začne propírat minulost její rodiny.
romantika
Ukázky

Vůně medu

382 Kč
306 Kč
Chata ve Švýcarsku - 20%
(7x)
Zabalte si kufry a vypravte se do zasněžených vrcholků Švýcarských Alp.
romantika
Ukázky

Chata ve Švýcarsku

339 Kč
271 Kč
Hotýlek na Islandu - 20%
(12x)
Lucy nic nechybí, má dobrou práci v hotelu a přítele. Jenže stačí jedna jediná nehoda a vše se změní – dostane padáka a kopačky. Její život je náhle v troskách, nedaří se jí najít novou práci, úspory docházejí a už brzy nezbude nic jiného než se přestěhovat zpátky k rodičům, a to za žádnou cenu nechce. Takže když jí personální agentura nabídne místo manažerky hotýlku Polární záře na Islandu, okamžitě přijme i přes to, že nesnáší zimu.
romantika
Ukázky

Hotýlek na Islandu

339 Kč
271 Kč
Dívka v nouzi - 20%
Thea si dělá starosti, když se její bratr Daniel pět dní neukáže doma. A když se pak u nich objeví tajemný muž, který se na bratra vyptává a nabízí, že ho najde, dostane strach.
romantika
Ukázky

Dívka v nouzi

109 Kč
87 Kč
Chci tě slyšet - 20%
(1x)
Aneta už od malička věděla, že jednou bude stát v záři reflektorů, ale ani stín by jí nebyl proti srsti, jen kdyby jí divadelní role vydělala na účty. Namísto vysněné herecké kariéry se však zasekla na pozici asistentky.
romantika
Ukázky

Chci tě slyšet

249 Kč
199 Kč
Kde všechno začíná - 20%
Závěť Marti Gellerové zastihne její tři dcery nepřipravené.
romantika
Ukázky

Kde všechno začíná

382 Kč
306 Kč
Láska naslepo - 20%
Když Gracie po zesnulém otci zdědí obchod se šampaňským, rozhodne se jej převzít a vzdorovat korporaci vedené arogantním Sebastianem Andrewsem, který se od ní snaží prostor koupit.
romantika
Ukázky

Láska naslepo

280 Kč
224 Kč
Seznam přání - 20%
3+1 povídky od autorky romantických bestsellerů Co má společného hotel v Las Vegas, autoopravna nacházející se v letovisku na pobřeží Kalifornie, tajný seznam vánočních přání či mechanické zázraky na přelomu 19. a 20. století alternativní historie?
romantika
Ukázky

Seznam přání

180 Kč
144 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 369 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 37 > >>