Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022
medicína

Kompendium hojení ran pro sestry - 20%
Kniha přináší originální komplexní pohled na problematiku hojení chronických ran.
medicína
Ukázky

Kompendium hojení ran pro sestry

212 Kč
170 Kč
Management v ošetřovatelství - 20%
Publikace je zaměřena nejen na management v ošetřovatelství, ale také na obecný management, management ve zdravotnictví, ošetřovatelský management, personální management atd. Je vhodná pro výuku studentů.
medicína
Ukázky

Management v ošetřovatelství

297 Kč
238 Kč
Multidetektorová výpočetní tomografie srdce - 20%
(1x)
Publikace Multidetektorová výpočetní tomografie srdce shrnuje zkušenosti autorů, kteří od roku 2002 provedli více než 5000 CT vyšetření srdce prostřednictvím systémů všech generací MDCT.
medicína
Ukázky

Multidetektorová výpočetní tomografie srdce

350 Kč
280 Kč
Praktická dětská obezitologie - 20%
Kniha je určena především pro praktické lékaře pro děti a dorost (dále PLDD), ale také pro všechny odborné pracovníky podílející se na komplexní péči o děti s obezitou (pediatry, endokrinology, lékaře lázeňských zařízení, psychology, fyzioterapeuty).
medicína
Ukázky

Praktická dětská obezitologie

271 Kč
217 Kč
První pomoc I - 20%
Přepracované vydání úspěšné dvoudílné učebnic první pomoci pro zdravotnické obory je doplněné o nejnovější poznatky v oboru. První díl zpracovává témata: zhodnocení stavu nemocného, obvazová technika, polohování a transport pacienta ...
medicína
Ukázky

První pomoc I

157 Kč
126 Kč
Psychologie 2. díl - 20%
Učebnice je přímo určená pro studenty oboru sociální činnost, jako jediná na trhu. Ve druhém díle je žákům předkládána problematika psychologie osobnosti, komunikace a psychodiagnostiky se zaměřením na uplatnění v sociálně zdravotnické oblasti.
medicína
Ukázky

Psychologie 2. díl

195 Kč
156 Kč
Psychometrika - 20%
Kniha se zabývá hlavními teoretickými přístupy k měření v psychologii, jakými jsou tzv. klasická teorie testů, teorie odpovědi na položku, teorie zobecnitelnosti atd.
medicína
Ukázky

Psychometrika

343 Kč
274 Kč
Sex jako obohacení života - 20%
Kniha poskytuje návod k tréninku sexuálního reagování a prožívání na základě autorových mnohaletých zkušeností s léčbou různých sexuálních problémů a poruch u mužů i žen.
medicína
Ukázky

Sex jako obohacení života

152 Kč
122 Kč
Dramaterapie - 20%
edinečná publikace na českém trhu, která vychází už ve čtvrtém vydání, je nejen vynikajícím textem pro studenty psychologie, speciální pedagogiky a příbuzných oborů, ale i zajímavým nahlédnutím do jedné z technik arteterapie pro laickou veřejnost.
medicína
Ukázky

Dramaterapie

310 Kč
248 Kč
Chorobné znaky a příznaky 2 - 20%
Druhá část navazuje na nedávno vydanou, ale již úspěšnou publikaci stejného názvu, která obsahovala 76 znaků a příznaků. V této knize najde čtenář dalších 35 vybraných znaků, příznaků a laboratorních ukazatelů, které navazují a doplňují soubor první
medicína
Ukázky

Chorobné znaky a příznaky 2

390 Kč
312 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 99 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>