Nejprodávanější tituly - listopad 2022

Jelení vršek
(2x)
Konec 16. století.
Rodina malého českého šlechtice je kvůli dědickým a náboženským sporům rozdělena na dva nepřátelské tábory.

Jelení vršek

323 Kč
Slyšet jeleny zpívat
(19x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

358 Kč
Dcera mého nepřítele
(1x)
Orion byl král a musel se oženit. A nejenom to. Musel si za manželku vzít jednu konkrétní ženu – lady Calistu. Dceru muže, který ho vydíral, muže, kterým pohrdal, muže, který ho mohl zničit.
Ukázky

Dcera mého nepřítele

69 Kč
Kde zpívají raci
(12x)
Román Kde zpívají raci je překrásnou ódou na přírodu, příběhem opuštěné dospívající dívky, která se učí důvěřovat lidem, a líčením záhadné vraždy s překvapivým koncem.
Ukázky

Kde zpívají raci

358 Kč
Asfaltová pustina
(3x)
„Bug“ býval nejlepším šoférem podsvětí, než se ošklivě spálil a starý život raději hodil za hlavu. Vybudoval vlastní autodílnu, miluje svou ženu, stará se o rodinu a vášni pro rychlost podlehne jen občas. Jenže pak se to zase zvrtlo...
Ukázky

Asfaltová pustina

358 Kč
Kmotr
(1x)
Pár měsíců po druhé světové válce je organizovaný zločin pod taktovkou gangsterů z řad italských přistěhovalců stejně čilý, jako kdyby Amerika s Alem Caponem nikdy nezatočila.

Kmotr

539 Kč
Mrazivé tání
(2x)
Na Aljašku přišlo jaro a teplý jižní vítr přinesl oblevu, takže rezervaci zaplavil rozbředlý sníh. Soukromá vyšetřovatelka Kate Shugaková musí kromě hromady jiných věcí vyřídit i jednu dlouho odkládanou záležitost: vyplnit daňové přiznání.

Mrazivé tání

314 Kč
Mycelium VII: Zakázané směry
(8x)

Lodě míří k Zakázaným směrům. Staroslavná Tlix, planeta argenitu a Akkütlixe, nadále zůstává skrytá za obzorem, ale Lucas vidí obrovskou příležitost; a psychotronika mu dává možnost bleskově jí využít.

Ukázky

Mycelium VII: Zakázané směry

529 Kč
Sedm zákonů
(7x)
Jak civilizace vznikají, dosahují vrcholu a upadají.
Ukázky

Sedm zákonů

403 Kč
Královna všech
(1x)
Britská královna Alžběta II. zemřela 8. září 2022. Odešla v úctyhodném věku 96 let, jen několik měsíců poté, co v červnu 2022 oslavila své platinové jubileum, sedmdesát let na trůně. Její příběh je bez nadsázky příběhem století.

Královna všech

441 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>