Nejprodávanější tituly - listopad 2022
naučná, odborná a učebnice

La! - 11%
Další hravá kniha známého výtvarníka Hervé Tulleta je tentokrát zaměřená na zvuky. Hravou formou, jakou známe z jeho Knížky nebo Barev, rozpohybovává barevné puntíky, které tentokrát děti doprovázejí zvuky.
naučná, odborná a učebnice

La!

203 Kč
180 Kč
Literární psychologie - 11%

Psychologií dosud neprozkoumané možnosti beletrie

Nic podobného v českém prostředí dosud nevyšlo. Profesor psychologie Zbyněk Vybíral důkladně a poutavě analyzuje charakteristiky lidské povahy, příběhových vzorců i skrytých detailů...

naučná, odborná a učebnice

Literární psychologie

315 Kč
280 Kč
Mít, nebo být? - 11%
(2x)
Erich Fromm, jehož humanistické knihy již psychologii a filozofii zpřístupnily čtenářům několika generací, zde analyzuje povahu západní společnosti, hledá původ jejích problémů a nabízí alternativu jejího vývoje.
naučná, odborná a učebnice

Mít, nebo být?

296 Kč
263 Kč
Můj první atlas ČR - 11%
Překvapit ve škole skvělými vědomostmi ze zeměpisu, být rodinným poradcem při plánování výletů, to vše se dětem povede s atlasem plným barevných ilustrací, jednoduchých map i srozumitelných a poutavých textů.
naučná, odborná a učebnice

Můj první atlas ČR

242 Kč
215 Kč
Mýtus a skutečnost - 11%
V knize Mýtus a skutečnost shrnuje autor dosavadní poznatky o mýtu. Zamýšlí se nad jeho definicí, zabývá se jeho strukturou a funkcí a dále probírá tematicky jednotlivé typy mýtů. Všímá si mýtů o původu a kosmogonických mýtů, mýtů a rituálů obnovy.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Mýtus a skutečnost

223 Kč
198 Kč
Nahoru na horu - 11%

Nohy na skále, hlava v oblacích. Velmi osobní rozhovor s nejznámějším českým horolezcem.

Nejúspěšnější český himalájský horolezec Radek Jaroš otevřeně popisuje nejen milníky své sportovní kariéry, ale odhaluje také svůj soukromý život.

naučná, odborná a učebnice

Nahoru na horu

314 Kč
279 Kč
Nebe patří nám - 11%
(2x)
Bonnie a Clyde v uneseném letadle. Willie Roger Holder a Catherine Marie Kerkowová donutili posádku přeletět Atlantik a přistát i s výkupným v Alžírsku, aby později byli oslavováni francouzskými intelektuály v čele s Jean-Paul Sartrem.
naučná, odborná a učebnice

Nebe patří nám

377 Kč
335 Kč
Nepromarni svůj život - 11%
(1x)
Skutečnost, že lidé marní svůj život, často souvisí s tím, že nevědí, pro co by měli žít a vůči čemu má smysl mít závazek.
naučná, odborná a učebnice

Nepromarni svůj život

223 Kč
198 Kč
Noc, v níž se pořádají medvědí hony na zajíce - 11%
(6x)
Co má společného filosofie a jazykový vtip? A co G. W. F Hegel a Felix Holzmann? Na tyto otázky stručně, leč se vší akribií odpovídá tato kniha.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Noc, v níž se pořádají medvědí hony na zajíce

223 Kč
198 Kč
Orlíkův sešit ke knize Jmenuji se Orel - 12%
Slepičí hrdina knihy Jmenuji se Orel přichystal s autorkou Romi Grey pro nadšené čtenáře překvapení. Orlík má svůj pracovní sešit! Hravé dílko ve formě sešitu nabízí ke každé kapitole knihy Jmenuji se Orel pracovní otázky a kreslicí hravou úlohu.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Orlíkův sešit ke knize Jmenuji se Orel

68 Kč
60 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>