Nejprodávanější audioknihy - prosinec 2022
světová

Lidský hlas
(1x)
Lidský hlas - jedno z neslavnějších děl světového divadla. Text francouzského velikána, básníka, malíře, filmaře a vizionáře Jeana Cocteaua, ve kterém se na jevištích představila řada velkých hereček. Na této audioknize účinkuje Jaroslava Adamová.
světová
Ukázky

Lidský hlas

69 Kč
Siddhártha
(2x)
Povídka Siddhárta nese podtitul "indická báseň" a vypráví příběh bráhmanského syna Siddhárthy odehrávající se ve starověké Indii v době Buddhových časů.
světová
Ukázky

Siddhártha

249 Kč
Vraždy v ulici Morgue
V interpretaci Jiřího Langmajera je Poeovo napínavé vyprávění, jež se vzápětí změní v dobrodružství ducha, skutečným posluchačským zážitkem.
světová

Vraždy v ulici Morgue

167 Kč
Tři muži ve člunu
Anglický spisovatel Jerome Klapka Jerome psal eseje a krátké humoristické příběhy, které shrnul v roce 1889 do knihy Tři muži ve člunu o cestě několika přátel, plujících po Temži a bavících sebe navzájem nejrůznějšími historkami ze života.
světová
Ukázky

Tři muži ve člunu

139 Kč
Zámek
(4x)
Vladimír Dlouhý jako zeměměřič K. ve slavném románu F. Kafky.Dále učinkují Jiří Lábus, Vilma Cibulková, Simona Stašová,Taťjana Medvecká,Václav Vydra, Pavel Landovský, Jan Hartl, Tomáš a další... Rozhlasová nahrávka z roku 2006.
světová
Ukázky

Zámek

84 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 175 položek
<< < 1 .. 16 17 18