Nejprodávanější tituly - prosinec 2022
móda

Móda má duši
(2x)
Móda. Můžete sice říkat, že vás nezajímá, ale ať chcete nebo nechcete, móda vás provází denně 24 hodin. Jste přece oblečení, ne? Pokud se těšíte, že se v knize dozvíte něco o nových trendech a o tom, jak vypadat super cool a in, kupte si raději časopis. V této knize se sice dozvíte, co máte nosit, ale trendy určitě nebudou to, podle čeho se budete orientovat. Autorka, nekonvenční módní návrhářka a designérka, objevila průlomovou metodu osmi stylových typů OCTO CODES, která pomáhá ženám objevit jejich pravé já a pochopit vlastní styl. Po přečtení si budete kupovat už jen to, co vám sluší a v čem se cítíte opravdu skvěle. Neposlouchejte trendy – poslouchejte svou duši, své vnitřní já. Přes objevení svého stylu pak pochopíte i své blízké, zharmonizujete své vztahy a díky vědomému oblékání se vám otevře hlubší smysl vašeho života.
móda

Móda má duši

296 Kč
Slow fashion
Slow fashion: Módní revoluce sleduje příběh mladé fashion bloggerky, která se vydala na cestu od spotřební, nekvalitní módy k budování více uvědomělého šatníku.
móda

Slow fashion

341 Kč
Diskrétní elegance
Po první světové válce se změnily hranice států, životní hodnoty a především pohled na ženy. O čem asi přemýšlely dívčí hlavy pod moderními mikády?
móda

Diskrétní elegance

260 Kč
Móda v kruhu času
Retro je dnes v módě. Co vše je ale v módě retro? Výpravná publikace k tomuto tématu přistupuje poněkud netradičně a ukazuje věčné návraty módy, které se zdaleka neomezují pouze na poslední půlstoletí.
móda
Ukázky

Móda v kruhu času

339 Kč
Módní kmeny
Jedinečná publikace přináší přehled módních směrů a stylů mladých lidí za uplynulých sto let.
móda

Módní kmeny

359 Kč
Vikingské copy a copánky
Úchvatné, něžné, romantické, hravé, svůdné a zejména trendy copy, copánky, drdoly, vlny a vlnky.
móda

Vikingské copy a copánky

269 Kč
Vivienne Westwood
Živoucí legenda, královna módy a punku. První autorizovaný životopis módní ikony – všechno naplno, bez příkras, bez cenzury. Až na dřeň.
móda
Ukázky

Vivienne Westwood

509 Kč