Edice The Best of Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která vychází už 17. 5. 2018! Kniha obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochutnali.
Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou z toho nejlepšího, co společná historie nabízí.
Název a podtitul říká o této knize téměř vše. Najdeme v ní recepty, které se tradují v nejslavnější „reggea“ rodině – u Marleyových. Jsou rozděleny do přehledných kapitol (maso, dezerty apod.) a bohatě doplněny fotografiemi.
Zapomeňte na to, že hrát si s jídlem se nemá. Ať už jste vegan nebo ne, tahle kuchařka vás bude bavit a inspirovat. Její minimalistický design totiž zapne váš kreativní gen.
140 úžasných receptů, více jak 200 barevných fotografií. Seznámí vás s bylinkami, jak je používat při vaření a vše je navíc doplněno spoustou informací a nenahraditelných zkušeností.
Libujete si také v překvapeních? Nic není nemožné. Z mouky, karobového, kypřicího nebo pudinkového prášku – samozřejmě bez lepku – se dají vykouzlit neuvěřitelně chutné kousky vánočního cukroví, nadýchané koláče a buchty i osvěžující moučníky...
Artyčokový salát s parmezánem, penne rigate, kuře s kaštanovou nádivkou, chřest s parmezánem, broskve s amarettem nebo vaječný krém – to je pouze letmý výčet pochutin, které si můžete dopřát v Itáli.
Neboj se zkoušet nové věci. Máš rád bylinky? Tak je tam dej. Nechutná Ti nebo nemůžeš některou z uvedených surovin? Tak ji tam nedávej, bude to dobré i tak. A hlavně vař s láskou - ono se to totiž pozná, když to tak není...
Co všechno víme o zelených spolubydlících v našem bytě? Mohou nám přinést i jiný než estetický užitek? Nemáme náhodou doma skvost, který je schopen obohatit náš jídelníček či dokonce přispět k léčbě našich neduhů?