Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
osobní rozvoj

Soustředění
(6x)
Skvělá, praktická a inspirativní kniha Leo Babauty, jehož krédem je životní minimalismus. Naučte se znovu něco, co jste kdysi uměli od přírody: soustředit se a žít.
osobní rozvoj
Ukázky

Soustředění

154 Kč
Strategie vyjednávání - 20%
Poznejte spolu s námi základní kameny vyjednávání, osvojte si ty správné strategie, naučte se rozpoznat strategie vašeho protivníka a účinně se jim braňte.
osobní rozvoj
Ukázky

Strategie vyjednávání

169 Kč
135 Kč
Šetři se, Einsteine! - 20%
(8x)
Inspirativní a zábavná kniha vás provede technikami, které vám pomohou obnovit netušenou kapacitu vaší paměti. Po přečtení této knihy už nikdy nebudete tupě stát před ledničkou a ptát se sami sebe, pro co jste to vlastně šli.
osobní rozvoj
Ukázky

Šetři se, Einsteine!

199 Kč
159 Kč
Taktické myšlení - 20%
Kniha pro bystré čtenáře přináší 50 cvičení, rébusů a hlavolamů, kterými si procvičíte své taktické myšlení - budete myslet o jeden krok dopředu, nejdříve se zamyslíte a poté teprve budeme mluvit a naučíte se dívat na věci z nečekaných úhlů.Kniha pro byst
osobní rozvoj
Ukázky

Taktické myšlení

110 Kč
88 Kč
Vedení porad - 20%
(1x)
V čtivé a praktické knížce zkušeného lektora a facilitátora se dozvíte, jak porady vést, aby plnily svůj účel. Manažerům, vedoucím týmů a ostatním účastníkům porad kniha nabízí ryze praktická témata: čím se efektivně vedené porady liší od těch ostatních.
osobní rozvoj
Ukázky

Vedení porad

152 Kč
122 Kč
Zen a hotovo - 20%
(6x)
Nestíháte? Cítíte se zavaleni úkoly a v noci přemýšlíte, na co jste kde zapomněli? Vyzkoušejte Babautův naprosto minimalistický systém deseti jednoduchých návyků na zlepšení produktivity a osobní rovnováhy nazvaný Zen to done (ZTD).
osobní rozvoj
Ukázky

Zen a hotovo

140 Kč
112 Kč
Životní koučování a sebekoučování - 20%
Životní koučování a sebekoučování směřuje k aktivnímu řízení života a k získání stálého životního uspokojení. Nová knížka úspěšných českých koučů s bohatými profesními a životními zkušenostmi je určena jak koučům, tak všem lidem.
osobní rozvoj
Ukázky

Životní koučování a sebekoučování

144 Kč
115 Kč
Efektivní vzdělávání zaměstnanců - 20%
Bez efektivního vzdělávání zaměstnanců se v dnešní době neobejde žádná firma, jež chce zvyšovat svou výkonnost a být úspěšná.
osobní rozvoj
Ukázky

Efektivní vzdělávání zaměstnanců

271 Kč
217 Kč
Manažerské dovednosti - 20%
Jak se pozná dobrý manažer? Jaké by měl mít schopnosti, dovednosti a kompetence? Které manažerské techniky by měl umět ovládat? Na tyto otázky a mnohé další vám odpoví tato kniha.
osobní rozvoj
Ukázky

Manažerské dovednosti

246 Kč
197 Kč
Miluj svůj život - 20%
Autorka nás ve své populárně psychologické příručce vede k pozitivním změnám v myšlení a vytváří prostředí, které nás samo posunuje k prožití kvalitnějšího a hodnotnějšího života. Myšlenky a slova, která vyslovíme, tvoří náš život.
osobní rozvoj
Ukázky

Miluj svůj život

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 245 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 25 > >>