Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2022
esoterika a astrologie

Horoskopy 2023 - 11%
Stalo se již dobrou tradicí, že každým rokem vydává PhDr. Olga Krumlovská, známá astroložka a spisovatelka, horoskopy, v nichž si mohou čtenáři najít základní předpovědi na následující rok i rady, čím se řídit a čeho se vyvarovat...
esoterika a astrologie

Horoskopy 2023

269 Kč
239 Kč
Orákulum jednorožců - 6%
(1x)
Jednorožci, nejkouzelnější z mystických stvoření, jsou symbolem zázraků, čistoty a magie. Ponoř se skrze Orákulum jednorožců do jejich pozoruhodné říše a znovu v sobě probuď schopnost intuice, vnitřní moudrost a také svůj božský potenciál.
esoterika a astrologie

Orákulum jednorožců

377 Kč
355 Kč
Příručka pro bohy - 11%
(1x)
Svět je v šoku, lidé mají strach. Někdo před koronavirem, jiní proto, že by je ostatní mohli udat „vrchnosti“, že nenosí roušky a respirátory či že zastávají „politicky nekorektní“ názory vůči tématům, jakými jsou terorismus a války, uprchlíci, ...
esoterika a astrologie

Příručka pro bohy

410 Kč
364 Kč
Medicinské karty (Kniha a 52 karet) - 6%
(2x)
Medicinské karty vycházejí z dávného učení amerických indiánů.
esoterika a astrologie

Medicinské karty (Kniha a 52 karet)

377 Kč
355 Kč
Tarot světla a stínu - 6%
(1x)
Tarot světla a stínu dokresluje tradiční tarotové archetypy a symboly novou obrazností v současném boho a intuitivním stylu. Dává výraz světlým i odvráceným aspektům našich osobností a nabízí inspiraci a vedení, jak pochopit význam každého z nich.
esoterika a astrologie

Tarot světla a stínu

594 Kč
559 Kč
Pyramidy, obři a zaniklé vyspělé civilizace u nás - 11%
Kniha nabízí zcela jiný pohled na vývoj člověka a naší civilizace na Zemi, a tak naleptává vědecká východiska mnoha oborů. Autoři prokazují existenci desítek pyramidálních i dalších monumentálních staveb na území ČR i jejich stavitelů.
esoterika a astrologie

Pyramidy, obři a zaniklé vyspělé civilizace u nás

410 Kč
364 Kč
Čtyři dohody – ilustrované vydání - 11%
(12x)
Ve Čtyřech dohodách odhaluje don Miguel Ruiz zdroj špatných životních návyků, které nás připravují o radost a vedou ke zbytečnému utrpení.
esoterika a astrologie
Ukázky

Čtyři dohody – ilustrované vydání

323 Kč
287 Kč
Osho Zen Tarot - 6%
(5x)
Zdá se vám život nejistý a plný pochybností? Hledáte nějaký zdroj inspirace? Osho Zen Tarot se zaměřuje na pochopení toho, co je tady a teď.
esoterika a astrologie

Osho Zen Tarot

660 Kč
622 Kč
Christian Morgenstern a Rudolf Steiner - 11%
Kniha obsahuje soubor pasáží z přednášek a proslovů R. Steinera věnovaných Morgensternovi, biografickou studii Ch. Morgensterna z pera Radomila Hradila a kolekci Morgensternových básní z jeho anthroposofického období.
esoterika a astrologie

Christian Morgenstern a Rudolf Steiner

185 Kč
164 Kč
Numerologie a tantra podle ájurvédy a astrologie - 11%
Harish Johari, vědec a expert v umění tantry, znalec hinduismu a hinduistického podání ájurvédy a astrologie, zde poprvé uvádí numerologický systém kombinace číselných hodnot s astrologickými údaji a předkládá rozbor jednotlivých lidských typů.
esoterika a astrologie

Numerologie a tantra podle ájurvédy a astrologie

394 Kč
350 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 244 položek
<< < 1 2 3 4 .. 25 > >>