Nejprodávanější tituly - prosinec 2022
druhá světová válka

Osvětim - Nacisté a 'konečné řešení' - 11%
Kniha významného britského historika Laurence Reese pojednává o nejkrutějším nacistickém zařízení, které bylo jádrem komplexního systému vyhlazování a místem plánované realizace „konečného řešení židovské otázky“.
druhá světová válka

Osvětim - Nacisté a "konečné řešení"

323 Kč
287 Kč
Velitel tankových vojsk wehrmachtu - 11%
Vzpomínky Hanse von Lucka jsou v první řadě vyprávěním o válečných taženích tohoto mladého a schopného důstojníka ve službách německého wehrmachtu.
druhá světová válka

Velitel tankových vojsk wehrmachtu

422 Kč
375 Kč
Silver A - 11%
Kniha provede zájemce po místech spojených s výsadkem SILVER A, a to jak s činností samotných parašutistů, tak i jejich pomocníků z řad civilního obyvatelstva.
druhá světová válka

Silver A

257 Kč
228 Kč
Do pekel a zpět: Evropa 1914-1949 - 11%
(7x)
Renomovaný britský historik Ian Kershaw se věnuje nejtvětší tragédii evropských dějin 20. století a čtivým způsobem se smyslem pro detail čtenářům nabízí odpovědi na otázky, které jsou stále aktuální.
druhá světová válka
Ukázky

Do pekel a zpět: Evropa 1914-1949

538 Kč
478 Kč
Kurt Knispel - Nejúspěšnější tankový střelec 2. světové války - 11%
Jako velitel tanku Tiger se ocital v ohnisku nejtěžších bojů. Na Kavkazu, na ruské frontě Sever, během operace Citadela, v kotli Čerkasy a mnoha dalších bitvách, ve kterých se rozhodovala válka, býval nasazený...
druhá světová válka

Kurt Knispel - Nejúspěšnější tankový střelec 2. světové války

287 Kč
255 Kč
Atentát na Reinharda Heydricha - 20%
(4x)
První svazek komentované edice více než 500 německojazyčných dokumentů, vzniklých buď v okruhu působnosti německé politické a policejní správy v tzv. protektorátu Čechy a Morava, nebo v ústředních německých úřadech v Berlíně.
druhá světová válka
Ukázky

Atentát na Reinharda Heydricha

200 Kč
160 Kč
Doskočiště protektorát - 11%
Dramatické osudy parašutistů a českých odbojářů radikálně vyvracejí všechny zažité teorie o zbabělém českém národu, který umí jen ohýbat hřbet a za svobodu vůbec nebojuje. Tihle lidé bojovali a vsázeli to nejcennější!
druhá světová válka

Doskočiště protektorát

248 Kč
220 Kč
Hitlerovi inženýři
Mnoho dosud nepublikovaných fotografií ze sbírek a fotoalb někdejších "dvorních" fotografů a působivě zpracované téma, kdy autor často nechává aktéry promlouvat jejich vlastními slovy - to jsou hlavní klady této knihy.
druhá světová válka

Hitlerovi inženýři

179 Kč
Tanky a bojová vozidla 2.světové války - 11%
Stručný průvodce tanků a jiných bojových vozidel, které sloužily v armádách celého světa v období 2. světové války. Kniha nabízí fundované líčení historie vývoje obrněné techniky v jednotlivých státech, doplněné uceleným přehledem jednotlivých typů.
druhá světová válka

Tanky a bojová vozidla 2.světové války

224 Kč
199 Kč
Osvětimská knihovnice - 6%
(4x)
Příběhem literární Dity, jehož předlohou jsou vzpomínky skutečné, dnes osmdesátileté Dity Krausové, se vracíme k polozapomenuté historii rodinného tábora, který existoval v Březince od září 1943 do července 1944.
druhá světová válka

Osvětimská knihovnice

305 Kč
287 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 59 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>