Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
literatura

Jsme jako oni - 20%
V čem jsou liberálové stejní jako fašisti? Jaké to je, když vás vaše společnost nenávidí? Lze překonat společenské propasti?
literatura
Ukázky

Jsme jako oni

145 Kč
116 Kč
Marx a Satan - 20%
Luterský farář Richard Wurmbrand (1909 - 2001) strávil kvůli své víře čtrnáct let ve vězeních komunistického Rumunska. Zkušenosti s totalitní mocí ho podnítily k hledání podstaty učení Karla Marxe a komunistické ideologie.
literatura
Ukázky

Marx a Satan

74 Kč
59 Kč
Flashky - 20%
(3x)
Jedinečná vzpomínková kniha napsaná dcerou Jana Zábrany k třicátému výročí jeho úmrtí. Plnohodnotná umělecká próza, která přesným a břitkým jazykem podává pravdivý obraz české společnosti v poválečném půlstoletí na pozadí tzv. rodinné historie.
literatura
Ukázky

Flashky

158 Kč
126 Kč
Můj život s ábíčkem - 20%
Legendární časopis ABC mladých techniků a přírodovědců okouzloval generace českých a moravských dětí. Hlavním strůjcem jeho úspěchu byl šéfredaktor Vlastislav Toman, který ábíčko vedl přes tři desetiletí.
literatura
Ukázky

Můj život s ábíčkem

139 Kč
111 Kč
Knihy a jejich lidé

Jiří Trávníček se už řadu let zabývá čtenářstvím. Jeho publikace, založené na kvantitativním výzkumu (Čteme? a Čtenáři a internauti), přinesly po mnoha letech konečně důležitá data o oblasti, která zůstávala stranou zájmu literární vědy.

literatura
Ukázky

Knihy a jejich lidé

169 Kč
Zrovna teď musíš čůrat ? - 20%
Vzpomínková kniha humoristy Miloslava Švandrlíka.
literatura
Ukázky

Zrovna teď musíš čůrat ?

99 Kč
79 Kč
Tragický osud spisovatelky Simony Monyové - 20%
Mladá spisovatelka, historička umění a obdivovatelka Simony Monyové, napsala knihu, kterou se vyplatí přečíst od začátku až do konce.
literatura
Ukázky

Tragický osud spisovatelky Simony Monyové

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 17 položek
<< < 1 2