Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - prosinec 2022
zdraví a výchova dětí

Toho dna se dotýkám už málo
Kniha Toho dna se dotýkám už málo přináší životní příběhy lidí se zkušeností s poruchami příjmu potravy, kteří se zotavili nebo uzdravili. Motivací literární redaktorky a editorky Martiny Lupínkové byla vlastní zkušenost s poruchou příjmu potravy.
zdraví a výchova dětí

Toho dna se dotýkám už málo

930 Kč
Co dělají pocity? - 11%
(2x)
Laskavá obrázková knížka (nejen) o emocích. Půvabné ilustrace doprovázené krátkými, poetickými texty vybízejí k otázkám a hledání odpovědí.
zdraví a výchova dětí

Co dělají pocity?

314 Kč
279 Kč
Nauč Edu abecedu - 11%
Jak se naučit správně číst a psát všechna písmenka v abecedě?
zdraví a výchova dětí

Nauč Edu abecedu

296 Kč
263 Kč
Škola bez poražených - 11%
(1x)
Tato kniha je příručkou, která chce pomoci učitelům zvládnout vypjaté situace. Učí je mluvit s žáky způsobem, který posiluje vzájemný vztah, a řešit konflikty tvůrčím způsobem, který přináší oboustrannou spokojenost.
zdraví a výchova dětí

Škola bez poražených

306 Kč
272 Kč
Digitální demence - 11%

Digitální média — počítače, smartphony, herní konzoly a v neposlední řadě i televize — nám mění život. V USA dnes mladiství věnují digitálním médiím více času — alespoň sedm a půl hodiny denně — než spánku.

zdraví a výchova dětí
Ukázky

Digitální demence

341 Kč
303 Kč
Holčičí kniha. Upřímný průvodce pubertou - 11%
Přechod mezi dětstvím a dospělostí není vůbec snadný. Proměňuje se nejen naše tělo, ale i mozek a vnímání světa. Holčičí kniha provede mladé čtenářky vším, co o pubertě potřebují vědět, protože googlování v tomhle případě není to pravé.
zdraví a výchova dětí

Holčičí kniha. Upřímný průvodce pubertou

314 Kč
279 Kč
Nasraná máma 2 - 11%
Porodila jsem. Události rázem nabraly nečekaný spád. Bum, prásk, dítě a k němu nepřeberné množství informací. Můj mozek hlásí ihned v prvních hodinách přetížení. Kdo mohl čekat, že toho bude tolik. Je to dítě! Není to urychlovač částic.
zdraví a výchova dětí

Nasraná máma 2

441 Kč
392 Kč
Podzim ťuká na vrátka, připravte se, zvířátka - 11%
Pracovní sešit zaměřený na období podzimu je rozdělený na dvanáct týdenních bloků s jednoduchými popisy činností. Veškeré aktivity jsou rozepsány na jednotlivé dny a autorka dbá na jejich vyváženost v kontextu celého týdne.
zdraví a výchova dětí

Podzim ťuká na vrátka, připravte se, zvířátka

179 Kč
159 Kč
Tajemství přirozené výchovy - 11%
Mezinárodní bestseller, který obletěl celý západní svět – od Ameriky, přes Velkou Británii, Itálii, Španělsko, Portugalsko, Francii, Německo, Slovensko až po Skandinávii – a všem rodičům, kteří si nevědí rady s výchovou svých ratolestí, otevřel oči…
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Tajemství přirozené výchovy

358 Kč
318 Kč
Můj velký sešit - Montessori pro nejmenší - 11%
Sto hravých a smyslových aktivit pro nejmenší, které rozvíjí u dětí samostatnost a schopnost se učit. Na základech pedagogiky Montessori, s částmi k vystřižení.
zdraví a výchova dětí

Můj velký sešit - Montessori pro nejmenší

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 347 položek
<< < 1 2 3 4 .. 35 > >>