Nejprodávanější tituly - prosinec 2022
kariéra

Sám sobě koučem - 11%
Naše kariéra je plná potenciálu a možností, nejistoty a změn. K úspěchu nevede přímá cesta. Občas se zasekneme, čelíme překážkám, cítíme se frustrovaní nebo chceme prozkoumat nové příležitosti.
kariéra

Sám sobě koučem

314 Kč
279 Kč
Tichá řeč těla - 11%
Jak můžeme číst řeč těla ostatních lidí, rozumět jí a „překládat“ ji?
kariéra

Tichá řeč těla

287 Kč
255 Kč
Jsi značka?! - 11%
(5x)
Jak vykouzlit ze svého jména či firmy úspěšnou značku na trhu online&offline? Jak vyrobit zázrak z toho, co umíte? Pochopte konečně to, co ovlivňuje chování zákazníků. Přitáhněte tak k sobě ty správné lidi, příležitosti i peníze.
kariéra
Ukázky

Jsi značka?!

351 Kč
312 Kč
Principy - 11%
Ray Dalio v knize zpřístupnil svoje výjimečné životní a pracovní principy, které z obyčejného chlapce ze střední třídy z Long Islandu udělaly jednoho z nejúspěšnějších lidí naší doby. Principy, které může uplatnit každý, aby dosáhl svých cílů.
kariéra

Principy

629 Kč
559 Kč
Nenásilná komunikace v praxi - 11%
(1x)
Čeká vás nepříjemné setkání se šéfem. Právě vám volala učitelka, aby si postěžovala na vaše dospívající dítě. Je večer a pohádali jste se s partnerem. Co uděláte?
kariéra

Nenásilná komunikace v praxi

314 Kč
279 Kč
Zlá krev - 11%
(2x)
Jak mohla mladá dívka ošálit protřelé investory ze Silicon Valley, představitele americké armády i média, oslavující ji jako „Steva Jobse v sukních“?
kariéra

Zlá krev

359 Kč
319 Kč
Přestaňte se v práci stresovat - 11%
Stres patří k nejhorším moderním zabijákům. Vyvolává či zhoršuje řadu chorob, urychluje stárnutí a podepisuje se na mnoha obtížích. Tato publikace se věnuje stresu, který patří v současnosti k nejčastějším, stresu spojenému s prací.
kariéra

Přestaňte se v práci stresovat

179 Kč
159 Kč
Lídři jedí poslední - 11%
(1x)
Autor Simon Sinek nabízí řešení, jak vybudovat stabilní a sebejistý tým, kde mají všichni pocit sounáležitosti a energii směřují k dosažení společného cíle.
kariéra

Lídři jedí poslední

314 Kč
279 Kč
Ať se vám daří v zaměstnání (i doma) - 20%
Populární texty s konkrétními radami, jak zvládnout práci a nezbláznit se. Například: Hospodařte s celodenní energií – není hanba si chvilku téměř zdřímnout. Jak zabránit nežádoucímu vyrušení? Kdo nic neriskuje, nic nemá.
kariéra
Ukázky

Ať se vám daří v zaměstnání (i doma)

189 Kč
151 Kč
Buďte výjimeční - 11%
Kniha světově uznávaného odborníka na neverbální komunikaci nabízí průlomový pohled na pět účinných principů, které odlišují výjimečné lidi od ostatních.
kariéra

Buďte výjimeční

386 Kč
343 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 66 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>