Nejprodávanější knihy - prosinec 2022
báje a legendy

Přicházejí vlci - 11%
Přicházejí vlci - ilustrovaná kronika návratu vlků do České republiky. Nádherné ilustrace Karolíny Wellartové jejíž ilustrace vlků byly doposud známé především na severoamerickém kontinentu, doplňuje text Jiřího Beneše...
báje a legendy

Přicházejí vlci

441 Kč
392 Kč
Kirke - 11%
(1x)
Mistrovsky zpracovaný příběh o rivalitě mezi příbuznými, palácových intrikách, lásce a nezdolné ženské síle ve světě ovládaném muži. Kniha získala Zlatou stuhu 2020 za nejlepší překlad knihy pro starší děti!
báje a legendy
Ukázky

Kirke

359 Kč
319 Kč
Časohrátky - 11%

Tajemství příběhu se skrývá v dávných časech. Sněženka, dívka, které zmizela matka, je obdařena podivuhodnými vlastnostmi, které však zneužije. Za trest je proměněna ve starou ženu a přenesena do jiného času.

báje a legendy

Časohrátky

269 Kč
239 Kč
Obrázky z českých dějin a pověstí - 11%
Oblíbená knížka obrázkových seriálů, která hravě, humorně, ale velmi výstižně přibližuje čtenářům nejstarší i novější dějiny naší vlasti.
báje a legendy
Ukázky

Obrázky z českých dějin a pověstí

269 Kč
239 Kč
Odysseia - 11%
(1x)
Odysseia navazuje na předchozí Homérův epos Ilias. Ithacký král Odysseus se zde vrací z trojské války domů, po cestě však rozhněvá boha Poseidona, který mu pak strojí nejrůznější překážky a útrapy, takže plavba zpět se protáhne na mnoho let.
báje a legendy

Odysseia

448 Kč
398 Kč
Římské báje A1/A2 - 11%
V knize najdete celkem 7 pověstí z římské historie. Byly zpracovány pro začínající čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v italštině.
báje a legendy

Římské báje A1/A2

206 Kč
183 Kč
Staré pověsti české - komiks - 11%

Nejznámější české pověsti v populárním komiksovém zpracování.

Chceš se pobavit a zároveň dozvědět, kdy byl silák Bivoj a s kým se oženil? Co dovedl nejznámější kůň v českých dějinách nebo kdo spí pod horou Blaník? Zajímá tě, jak to dopadlo s legendárním Golemem, jak vznikal pražský orloj nebo jak se stal vládcem Přemysl Oráč? Zábavný komiks Staré pověsti české tě za pomoci krásných ilustrací provede našimi legendárními příběhy.

báje a legendy

Staré pověsti české - komiks

179 Kč
159 Kč
Staré pověsti české - 11%
Do knihy s názvem Staré pověsti české (poprvé 1894) shrnul Alois Jirásek své osobité interpretace čtyřiatřiceti národních pověstí a pokusil se tak oživit nejen příběhy z českého dávnověku a z dob křesťanských, ale i pražské pověsti či prastaré věštby
báje a legendy
Ukázky

Staré pověsti české

314 Kč
279 Kč
České pověsti – němčina - 11%
V bohatě ilustrované dvojjazyčné knize najdete nejznámější české pověsti, inspirované klasickým dílem Aloise Jiráska.
báje a legendy

České pověsti – němčina

359 Kč
319 Kč
Kouzlo boha Thovta. Mýty a báje starého Egypta - 11%
Kniha představuje v našem literárním kontextu nejucelenější komplex převyprávěné staroegyptské literatury, který zahrnuje prastaré mýty, báje, povídky, pohádky, cestopisy, proroctví, milostné písně, chvalozpěvy a bajky.
báje a legendy

Kouzlo boha Thovta. Mýty a báje starého Egypta

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 77 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>