Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
romány

Heřmánkové údolí
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
romány
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
Na smrt - 20%
(18x)
Román Na smrt je unikátní žánrový mix historické ságy, thrilleru a hororu.
romány
Ukázky

Na smrt

278 Kč
222 Kč
Až uvidíš moře - 20%
(10x)
Dvě dcery řeckých uprchlíků, dva životy mezi dvěma zeměmi. Jaké to je, když se v deseti letech dítě ocitne samo v daleké cizí zemi, neumí jazyk, neví, kam se ztratili jeho rodiče, a vůbec nechápe, co se s ním stalo? Toto prožívaly v roce 1949 tisíce řeckých dětí, kterým po občanské válce v Řecku poskytlo Československo azyl.
romány
Ukázky

Až uvidíš moře

319 Kč
255 Kč
Morový testament
(5x)
Vražda italského studenta, který začal navštěvovat rétorickou školu Jindřicha z Isernie, je nepochopitelná. Neměl žádné peníze ani nepřátele a v Praze byl teprve tři týdny.
romány
Ukázky

Morový testament

199 Kč
Pláž v Chorvatsku - 20%
(5x)
Odplujte do krásného Chorvatska za letním sluncem, třpytivě tyrkysovým mořem a romantickým příběhem, který nedokážete odložit, dokud ho nedočtete!
romány
Ukázky

Pláž v Chorvatsku

339 Kč
271 Kč
Lvi na výsluní - 20%
Z Floriů se stala významná sicilská rodina: ovládají obchod, dopravu a nejdůležitější průmyslová odvětví. Působí v politice… Pokračování strhující ságy se soustředí na Ignazia Floria, jenž se ujímá rodinného impéria.
romány
Ukázky

Lvi na výsluní

314 Kč
251 Kč
Paví hody - 20%
(7x)
Velké dějiny hýbou nebývalou silou i malými městečky – Horní Jelení je toho důkazem. Podivná sešlost, při které se místní obyvatelé oddávají pavím hodům, oživuje dávné démony, rodinná tajemství a především touhy, bez nichž by svět utonul v nehybnosti.
romány
Ukázky

Paví hody

319 Kč
255 Kč
Krabička vzpomínek - 20%
(1x)
Poučení z minulosti nám dává naději na lepší budoucnost. Příběh dvou žen, které dělí tři generace, ale přesto jsou přítelkyně, a o tom, že během sta letech si pro vás život dokáže připravit všemožná překvapení.
romány
Ukázky

Krabička vzpomínek

382 Kč
306 Kč
Cukrárna v Paříži - 20%
(5x)
Kdysi vyhlášená pařížská Cukrárna C se brzy zavře, ještě zbývá poslední cukrářský kurz.
romány
Ukázky

Cukrárna v Paříži

339 Kč
271 Kč
Němci - 20%
(23x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
romány
Ukázky

Němci

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 145 položek
<< < 1 2 3 4 .. 15 > >>