Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
světová

Vražda ve Večernici - 20%
(2x)
Susan Ryelandová dala sbohem Londýnu i práci redaktorky a vede se svým přítelem útulný hotýlek na idylickém řeckém ostrově. Má tedy všechno, co si jen může přát – nebo snad ne? Inu, ne tak docela.
světová
Ukázky

Vražda ve Večernici

398 Kč
318 Kč
Pokud se ještě setkáme - 20%
Někdy potkáte lidi, kteří jsou tak dokonalí, že snad ani nepatří do tohoto světa - a tak z nich uděláte součást toho svého. Sex na jednu noc, který se zrodil z pomsty a v cizí zemi.
světová
Ukázky

Pokud se ještě setkáme

339 Kč
271 Kč
Vlak do Samarkandu
(4x)
Román vypráví příběh osiřelých dětí evakuovaných z ruského Volha-Uralu během hladomoru na počátku 20. let, známého také jako hladomor Povolzhye. Příběh nám tak připomíná bolestivou minulost ruské země.
světová
Ukázky

Vlak do Samarkandu

318 Kč
Chci tě znát! - 20%
Když se Giacomo probral z bezvědomí, dozvěděl se, že je ženatý… ale že od něj manželka, Louisa, odešla. Jenže… on si z toho vůbec nic nepamatoval! Stejně jako z celého toho roku, kdy s ní žil.
světová
Ukázky

Chci tě znát!

69 Kč
55 Kč
Pohřbené kosti - 20%
(5x)
Detektiv Josie Quinnová se těší na poklidnou večeři se svým přítelem Noahem u jeho matky. Když k ní však přijedou, najdou ji za domem na zahradě. Bez známek života a s ústy plnými hlíny.
světová
Ukázky

Pohřbené kosti

382 Kč
306 Kč
Symetrie odplaty - 20%
(1x)
Pomůže David Raker dopadnout brutálního vraha žen? Lucinda Berringtonová původně fotila hotely do turistických průvodců, ale nudná, jednotvárná práce jí neuspokojovala, a tak se přihlásila na roční stáž k policejnímu sboru v Kapském Městě...
světová
Ukázky

Symetrie odplaty

99 Kč
79 Kč
Bulvární rande - 20%
(1x)
Nataliji před deseti roky zaslíbili druhorozenému princi z mirruského království a jí se konečně podařilo dosáhnout toho, že sám „nápadník“ od smlouvy odstoupil! Jenže tu je ještě jeho prvorozený bratr, Nikolaj – mirruský král.
světová
Ukázky

Bulvární rande

69 Kč
55 Kč
Krysí ostrov a jiné povídky - 20%
(3x)
Pomsta a spravedlnost, láska až za hrob a palčivá nenávist. Oko za oko, zub za zub. Vyprávění o odplatě z postpandemické Ameriky, zpověď vědce, který objevil lék proti stárnutí, střet zabijáků připomínající šachovou partii, soupeření dvou mladíků o tutéž dívku a synův boj s otcem o dědictví.
světová
Ukázky

Krysí ostrov a jiné povídky

219 Kč
175 Kč
Grace, moje spása - 20%
Po příbězích otců zakladatelů BAM ze série Vested Interest a Kontrakt je tu další generace! První kniha z navazující série ABC Corp., v níž se historie tak trochu opakuje…
světová
Ukázky

Grace, moje spása

319 Kč
255 Kč
Týden ve Francii - 20%
(1x)
Emmy Graysonová: Týden ve Francii Probudit se vedle muže, pro něhož měla tři roky slova pohrdání…? Taková přece Calandra nebyla! Jenže i Alejandro Cabrera je najednou úplně jiný!
světová
Ukázky

Týden ve Francii

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>