Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2022
humor

Mým marodům - 6%
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.
humor

Mým marodům

203 Kč
191 Kč
Jak na prevíta. Rady pro maminky - 11%
Tahle šikovná ilustrovaná knížečka od autora série o prevítech (Prevítem snadno a rychle, Prevítovy první krůčky a Další prevít? Jen to ne!) je plná nečekaných tipů, jak zvládnout svoji rozrůstající se rodinu – a jak se přizpůsobit novému životu.
humor

Jak na prevíta. Rady pro maminky

143 Kč
127 Kč
Jak na prevíta. Rady pro tatínky - 11%
Tahle šikovná knížečka plná stručných a neobvyklých tipů vám se vším poradí, počínaje tím, jak se zavděčit své partnerce, až po to, jak si vytvořit pouto s dítětem.
humor

Jak na prevíta. Rady pro tatínky

143 Kč
127 Kč
Matka v koncích - 11%
Kniha je volným pokračováním knihy Matka v krizi.
humor

Matka v koncích

152 Kč
135 Kč
Peanuts ve škole
Svazek kresleného humoru na téma školy, studia a vzdělání s hrdiny oblíbeného komiksu „Peanuts“ potěší současné i bývalé žáky a studenty a pomůže přečkat s úsměvem i nekonečný školní rok.
humor
Ukázky

Peanuts ve škole

35 Kč
Špeky - 6%
(8x)
Humorný román jednoho z autorů slavné sci-fi Červený trpaslík vypráví o tom, jak těžký život mají tlusťoši (a někdy i ti ostatní).
humor

Špeky

203 Kč
191 Kč
Umírat se má na lačno - 11%
(7x)
Úsměvný autobiografický román. Skutečné prožitky nás provedou bez hořkosti 40 – 80 lety minulého století v Československu. Kulisy příběhu bezpečně poznají pamětníci a ti ostatní porovnají knihu se svými představami o nedávné minulosti.
humor

Umírat se má na lačno

206 Kč
183 Kč
Darwinovy hodinky - 11%
Další kniha z úspěšné řady humorné fantasy ze Zeměplochy. Zeměplocha má problém - Charlese Darwina. Přesněji řečeno, někdo tajemný a neznámý považuje existenci Charlese Darwina za neodpustitelnou urážku ...
humor

Darwinovy hodinky

248 Kč
220 Kč
Ostroočko - 11%
Vonnegutův nejčernější román pojednává o člověku, který v dětství nešťastnou náhodou zastřelil těhotnou ženu a v pozdějším životě se k této tragické události - a fatálnímu provinění - musel chtě nechtě neustále vracet.
humor

Ostroočko

178 Kč
158 Kč
Glennkill - ovce vyšetřují - 6%
(6x)
Evropský bestseller. Jednoho rána leží pastýř George Glenn mrtvý v trávě, přišpendlený rýčem k zemi. Jeho ovce stojí před velikou záhadou: kdo asi zabil starého pastýře? Slečna Maplová, nejchytřejší ovce ze stáda, zahajuje vyšetřování ...
humor

Glennkill - ovce vyšetřují

220 Kč
207 Kč
Zobrazuji 321 - 330 z 334 položek
<< < 1 .. 31 32 33 34 > >>