Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
ostatní

Doba zkoušek a naděje - 20%
(3x)
Válečný deník katolického děkana Františka Wonky zachycuje život v západočeském městě Manětíně nedaleko Plzně, na hranicích protektorátu, v letech 1938 – 1945.
ostatní
Ukázky

Doba zkoušek a naděje

119 Kč
95 Kč
Dominik Duka - 20%

Dominik Duka je tím, kdo dokáže naslouchat druhým, a přesto má jasné vidění světa. Jeho život je velké dobrodružství plné zvratů. Setkání s ním je vždy přínosem a něčím novým, co vás obohatí a zároveň donutí k zamyšlení. Životopisná publikace.

ostatní
Ukázky

Dominik Duka

139 Kč
111 Kč
Dřevěné fasády - 20%
Kniha se zabývá praktickými zásadami projekce, konstrukce a realizace dřevěných fasád a je určena praktikům, stavebníkům a zájemcům o výstavbu a rekonstrukci fasád rodinných domů i veřejných staveb.
ostatní
Ukázky

Dřevěné fasády

229 Kč
183 Kč
Paličkování II - 20%
Kniha navazuje na úspěšný titul Paličkování. Ucelená metodická linka pokračuje výukou základních půdic a jejich kombinací. V samostatných kapitolách se krajkářky seznámí se základní charakteristikou vzoru, s jeho variantami a s použitím barevných prvků.
ostatní
Ukázky

Paličkování II

254 Kč
203 Kč
Prolíbané dějiny aneb milostné příběhy a skandály - 20%
(2x)
Předem se můžete těšit na čtení pořádně šťavnaté, pikantní a vzrušující. Knihu doprovází u každé kapitoly příslušné vysvětlivky a na jejím konci naleznete chronologický přehled významných historických událostí.
ostatní
Ukázky

Prolíbané dějiny aneb milostné příběhy a skandály

139 Kč
111 Kč
Redakční práce - 20%
(1x)
Seznamte se se základy redakčních prací: naučte se spolu s námi, jak přistupovat k cizímu, ale i vlastnímu textu a jak jej připravit k publikování. Přinášíme vám návodný popis činnosti redaktora (editora) v knižním nakladatelství i v periodickém tisku.
ostatní
Ukázky

Redakční práce

237 Kč
190 Kč
Tragický osud spisovatelky Simony Monyové - 20%
Mladá spisovatelka, historička umění a obdivovatelka Simony Monyové, napsala knihu, kterou se vyplatí přečíst od začátku až do konce.
ostatní
Ukázky

Tragický osud spisovatelky Simony Monyové

99 Kč
79 Kč
Účinná ochrana zahradních plodin - 20%
Začínající i pokročilí pěstitelé zde najdou rady, jak mechanicky a pomocí biologických prostředků chránit dřeviny, maximum pozornosti však je věnováno cílené, ale šetrné ochraně chemické, včetně informací o přípravcích.
ostatní
Ukázky

Účinná ochrana zahradních plodin

186 Kč
149 Kč
Betonujeme svépomocí - 20%
Chystáte se doma nebo na chatě betonovat? Pak je právě pro vás určena naše publikace. Autoři vás provedou úskalím výběru správného typu betonu vhodného pro stavbu svépomocí.
ostatní
Ukázky

Betonujeme svépomocí

135 Kč
108 Kč
Elektroinstalace krok za krokem - 20%
Elektromontéři, studenti i pracovníci stavebních profesí zde naleznou informace o nejnovějších trendech v elektrických instalacích a kutilové příklady správných způsobů vytváření těchto instalací.
ostatní
Ukázky

Elektroinstalace krok za krokem

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 351 - 360 z 373 položek
<< < 1 .. 34 35 36 37 38 > >>