Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
příběhy ze života

Ultima 1: Poslední - 20%
(1x)

První díl strhující zvířecí fantasy trilogie od oceňované autorky Stromu naděje! Nebála se zemřít jako první, jen nechtěla zůstat naživu úplně poslední – ultima. Byx je nejmladší ze smečky dairnů. Tito tvorové vypadají jako psi, ale patří k šesti vládnoucím druhům.

příběhy ze života
Ukázky

Ultima 1: Poslední

209 Kč
167 Kč
Annin vysněný domov - 20%

Pátý díl oblíbené série o Anně ze Zeleného domu Anna se vdává! Její milovaný Gilbert se stal lékařem, a tak spolu mohou konečně začít nový život daleko od Avonlea. Svůj vysněný domov najdou v malém bílém domečku na mořském pobřeží, odkud je to k jenom kousek k majáku.

příběhy ze života
Ukázky

Annin vysněný domov

209 Kč
167 Kč
Doktor Proktor a konec světa. Možná - 20%

Svět se řítí do záhuby, ale doktor Proktor se svými kamarády a vynálezy si ví vždycky rady! Dvojice kamarádů, zrzatý kluk Bulík a dobrosrdečná Líza, se se svým kumpánem, podivínským vynálezcem doktorem Proktorem opět pouštějí do nových dobrodružství. Tentokrát nejde o nic menšího než o konec světa.

příběhy ze života
Ukázky

Doktor Proktor a konec světa. Možná

249 Kč
199 Kč
Korea - 20%
Co všechno se musí stát, aby se naplnila před dávnými věky vyřčená věštba? A má člověk vůbec možnost ji ovlivnit? Zejména když ví, že na jejím splnění závisí něčí život, ale tím, že o ní promluví, riskuje ten svůj?
příběhy ze života
Ukázky

Korea

169 Kč
135 Kč
Miluju tě. Já vím - 20%
(2x)
Avy si v reálném životě skoro nikdo nevšímá. Sice jí tak projde kdeco, ale jinak ji to pěkně štve. Na Instagramu je však populární skoro jako Baby Yoda a její cosplaye mají tisíce lajků. To hezouna Chrise Cartera žere celá škola nonstop – včetně Avy.
příběhy ze života
Ukázky

Miluju tě. Já vím

249 Kč
199 Kč
Něfo - 20%

Další k popukání zábavný, poněkud tajuplný příběh o neuvěřitelně laskavých rodičích a jejich děsivě příšerné dceři napsal fenomenální David Walliams a ilustracemi opatřil báječný Tony Ross.

příběhy ze života
Ukázky

Něfo

198 Kč
158 Kč
Vánoční příběhy: Bílé medvídě - 20%
Sára miluje, když jí dědeček vypráví o dobrodružstvích, která zažil v polárních oblastech Kanady. Začíná sněžit, a tak se Sára rozhodne postavit si ze sněhu ledního medvěda podobného medvídkovi z dědečkova příběhu.
příběhy ze života
Ukázky

Vánoční příběhy: Bílé medvídě

179 Kč
143 Kč
Anna ze Summerside - 20%
Anna po skončení studií na univerzitě otevírá novou životní kapitolu a přijme místo ředitelky střední školy v Summerside. To ji načas vzdálí od milovaného Gilberta, který se rozhodl vystudovat medicínu.
příběhy ze života
Ukázky

Anna ze Summerside

209 Kč
167 Kč
Deník Dory Grayové - 20%
(3x)
Když rodiče Hance oznámí, že se budou stěhovat z města na venkov, převrátí jí svět vzhůru nohama. Hanka svůj nový domov nesnáší, dokud na půdě náhodou nenajde tajemný starý zápisník – deník Dory Grayové. Co se s jeho autorkou a její židovskou kamarádkou stalo? Hanka se to rozhodne zjistit stůj co stůj.
příběhy ze života
Ukázky

Deník Dory Grayové

209 Kč
167 Kč
Dívka jménem Willow - 20%
(1x)
Co jen si má Willow počít s lesem, který zdědila po své tetě Alwině? Tetička jí zanechala také malý polorozbořený domek, ale hlavně – svou čarodějnou moc! Má Willow vůbec chuť přijmout toto dědictví i se vším, co obnáší? A k tomu všemu musí ještě nalézt další tři dívky, které v sobě stejně jako ona ukrývají čarodějnické nadání.
příběhy ze života
Ukázky

Dívka jménem Willow

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 39 položek
<< < 1 2 3 4 > >>