Nejprodávanější tituly - prosinec 2022
botanika

Encyklopedie jehličnatých stromů a keřů - 11%
(1x)
Unikátní publikace, ve které je obsaženo přes 230 druhů jehličnanů a přes 2 000 jejich kultivarů, variet, forem a subspécií, přináší ucelený přehled jehličnanů ve středoevropském a částečně i jihoevropském prostoru a představuje tak nepostradatelný zdroj informací pro všechny zájemce o jehličnaté dřeviny.
botanika
Ukázky

Encyklopedie jehličnatých stromů a keřů

801 Kč
712 Kč
Tajemný život lesa - 11%
(1x)
Co je to vlastně les? Jsou to jen stromy? Anebo se mezi všemi těmi tajuplnými, propletenými větvičkami a kořeny skrývá ještě něco víc?
botanika
Ukázky

Tajemný život lesa

269 Kč
239 Kč
Herbář ze zahrady přímo na talíř 2 - 11%
Původní odrůdy, láskyplná péče, naslouchání přírodě a skvělé recepty, ve kterých všechny plodiny spotřebujeme. To je Herbář ze zahrady přímo na talíř. Už podruhé!
botanika

Herbář ze zahrady přímo na talíř 2

449 Kč
399 Kč
Jedlé rostliny z přírody - 11%
Atlas jedlých i léčivých zahradních i planých rostlin s jejich vyobrazeními a s kuchařskými předpisy.
botanika

Jedlé rostliny z přírody

269 Kč
239 Kč
Rostliny v ájurvédě - 11%
Kniha zajímavým způsobem seznamuje čtenáře s energiemi, které jsou součástí každé byliny a poukazuje na energetické možnosti léčivých bylin.
botanika

Rostliny v ájurvédě

449 Kč
399 Kč
Štědrý bylinářův rok - 11%
Jeden štědrý bylinářův rok, naplněný vůněmi od začátku po úplný konec. Tak si tedy přichystejte košík, dobré pevné boty a srdce plné nadšení, protože vyrážíme ven.
botanika

Štědrý bylinářův rok

539 Kč
479 Kč
Léčivé byliny v květináči a na zahradě - 11%
V knize najdete 25 nejběžnějších druhů divokých léčivých bylin a způsoby, jak je pěstovat v bezprostřední blízkosti obydlí.
botanika

Léčivé byliny v květináči a na zahradě

296 Kč
263 Kč
Plané rostliny - 11%
Publikace, která je součástí edice Příroda do kapsy, se věnuje běžným i méně častým planým rostlinám, které můžeme objevit při procházkách ve volné krajině – ať už na osluněných loukách, v zastíněných lesích, nebo ve vegetaci podél cest či vodních toků.
botanika

Plané rostliny

269 Kč
239 Kč
Smrtící rostliny - 11%
Nádherně zpracované a fascinujícím způsobem prezentované přírodní dějiny těch nejjedovatějších rostlin světa, které čtenáře vtáhnou do tajů neobyčejně rafinovaných strategií pro přežití a také poutavě osvětlí, jaký vliv mají tyto rostliny na člověka.
botanika

Smrtící rostliny

674 Kč
599 Kč
Jedovaté rostliny - 11%
Kniha seznamuje čtenáře s jedovatými rostlinami, vyskytujícími se v přírodě u nás i v cizině. Byla napsána pro ty, kteří jedovaté rostliny neznají, chodí kolem nich a mohli by se přiotrávit nebo dokonce zemřít.
botanika

Jedovaté rostliny

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 61 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>