Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - prosinec 2022
botanika

Jedlé rostliny z přírody - 11%
Atlas jedlých i léčivých zahradních i planých rostlin s jejich vyobrazeními a s kuchařskými předpisy.
botanika

Jedlé rostliny z přírody

269 Kč
239 Kč
Naslouchání mechu
Robin Wall Kimmererová vypráví příběhy mechů z pohledu vědy i tradiční moudrosti domorodých národů. Autorka poutavě spojuje vědecké poznatky s osobními postřehy a dává možnost nahlédnout do elegantně jednoduchého života mechorostů.
botanika
Ukázky

Naslouchání mechu

232 Kč
Rostliny v ájurvédě - 11%
Kniha zajímavým způsobem seznamuje čtenáře s energiemi, které jsou součástí každé byliny a poukazuje na energetické možnosti léčivých bylin.
botanika

Rostliny v ájurvédě

449 Kč
399 Kč
Rozchod s bohem - 11%
V tomto svižném uvedení do moderního ateismu nám jeden z nejvýznamnějších vědců dneška vysvětluje, proč bychom neměli věřit v boha. Argumenty, které rozvíjel v dosavadní práci, představuje ve své nejnovější knize stručně, přehledně a působivě.
botanika
Ukázky

Rozchod s bohem

268 Kč
238 Kč
Štědrý bylinářův rok - 11%
Jeden štědrý bylinářův rok, naplněný vůněmi od začátku po úplný konec. Tak si tedy přichystejte košík, dobré pevné boty a srdce plné nadšení, protože vyrážíme ven.
botanika

Štědrý bylinářův rok

539 Kč
479 Kč
Plané rostliny - 11%
Publikace, která je součástí edice Příroda do kapsy, se věnuje běžným i méně častým planým rostlinám, které můžeme objevit při procházkách ve volné krajině – ať už na osluněných loukách, v zastíněných lesích, nebo ve vegetaci podél cest či vodních toků.
botanika

Plané rostliny

269 Kč
239 Kč
Jedovaté rostliny - 11%
Kniha seznamuje čtenáře s jedovatými rostlinami, vyskytujícími se v přírodě u nás i v cizině. Byla napsána pro ty, kteří jedovaté rostliny neznají, chodí kolem nich a mohli by se přiotrávit nebo dokonce zemřít.
botanika

Jedovaté rostliny

269 Kč
239 Kč
Sbíráme čirůvky - 11%
Kniha pojednává tentokrát o čirůvkách. Tak jako v případě knihy o holubinkách obsahuje i tato receptář nejchutnějších jídel připravených z čirůvek.
botanika

Sbíráme čirůvky

449 Kč
399 Kč
Fenomén Velká kotlina 1 - 11%
Ledovcový kar Velká kotlina v Hrubém Jeseníku je řazen mezi druhově nejbohatší botanické lokality ČR. Na pestrost flóry a vegetace je vázáno také druhové bohatství fauny, především bezobratlých.
botanika
Ukázky

Fenomén Velká kotlina 1

1 080 Kč
960 Kč
Houby - 11%
Čtenáři se dostává do rukou druhé, rozšířené a upravené vydání knihy o houbách, ve které je popsáno 177 druhů, avšak informace jsou v ní až o 400 druzích. Obsahuje mnohé poznatky, které se v běžných houbařských atlasech nevyskytují.
botanika

Houby

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 56 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>