Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
medicína

Sexuální dysfunkce - 20%
Monografie se zabývá poruchami erekce a ejakulace, frigiditou, anorgasmií a vaginismem. Autor analyzuje organické a psychogenní příčiny těchto poruch a uvádí principy jejich léčby s důkladným přehledem metod farmakoterapeutických.
medicína
Ukázky

Sexuální dysfunkce

365 Kč
292 Kč
Bible dřepu - 20%
Americký fyzioterapeut a trenér Aaron Horschig pipravil sadu propracovaných technik a cvik, díky nim snáze odhalíte své slabiny a zbavíte se fyzických omezení nejen pi depování.
medicína
Ukázky

Bible dřepu

297 Kč
238 Kč
Klinická propedeutika v urgentnej medicíne - 20%
Vysokoškolská pregraduální i postgraduální učebnice pro ošetřovatelské i lékařské odbory je první publikací v Čechách i na Slovensku a pravděpodobně ve světě vůbec, která se věnuje principům získání anamnézy...
medicína
Ukázky

Klinická propedeutika v urgentnej medicíne

434 Kč
347 Kč
Lepší polovička - 20%
Ženy žijí déle než muži. Mají silnější imunitní systém. Dokážou se lépe vypořádat s nádorovým onemocněním i s hladem a vidí svět v širším barevném spektru. Ve všech fázích života si zkrátka vedou lépe než muži. Čím to je? A proč se nám vštěpuje opak? Oceňovaný lékař a vědec Shäron Moalem hledal odpovědi na tyto otázky a zjistil, že důvod tkví v naší genetické výbavě. Dva chromozomy X poskytují ženám v boji o přežití značnou výhodu.
medicína
Ukázky

Lepší polovička

279 Kč
223 Kč
Nemoc není za trest, zdraví není za odměnu - 20%
V roce 1966, po promoci Jitky Abrahámové – dnes nejvýznamnější představitelky české klinické onkologie a radioterapie – byla onkologie nejméně probádaným polem. Většina pacientů tehdy umírala. Myšlenka na snížení mortality u nádorových onemocnění se pro ni stala životní vášní.
medicína
Ukázky

Nemoc není za trest, zdraví není za odměnu

279 Kč
223 Kč
Patologie - 20%
3. vydání základní učebnice patologie pro studenty ošetřovatelství, nelékařských zdravotnických oborů, porodní asistence a zubního lékařství. Publikace zahrnuje novinky v klasifikacích patologických změn a koresponduje se zahraniční literaturou.
medicína
Ukázky

Patologie

509 Kč
407 Kč
Péče o duchovní potřeby nemocných v ošetřovatelské praxi - 20%
Cílem monografie je komplexní a systematické zpracování problematiky spirituality a religiozity – od teorie přes interpretaci výsledků vědeckého výzkumu k implikacím v klinické praxi.
medicína
Ukázky

Péče o duchovní potřeby nemocných v ošetřovatelské praxi

237 Kč
190 Kč
Základy klinické obezitologie - 20%
Kniha seznamuje čtenáře jak s epidemiologií a etiopatogenezí obezity, tak se současnými postupy v diagnostice, léčbě a prevenci.
medicína
Ukázky

Základy klinické obezitologie

764 Kč
611 Kč
Základy radiologie a zobrazovacích metod - 20%
Tato publikace poskytuje přehledný a ucelený pohled na možnosti soudobé radiodiagnostiky a umožňuje studentům názorně se seznámit se spektrem současných vyšetřovacích metod včetně nejnovějších trendů.
medicína
Ukázky

Základy radiologie a zobrazovacích metod

180 Kč
144 Kč
ACT jednoduše - 20%
ACT, tedy „Acceptance and commitment therapy“, česky „terapie přijetí a odhodlání“, je jedním z terapeutických směrů tzv. třetí vlny kognitivně-behaviorální terapie, jejímž hlavním autorem je americký psycholog Steven C. Hayes.
medicína
Ukázky

ACT jednoduše

429 Kč
343 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 102 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>