Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
křesťanství

Tajemství Vánoc - 20%
Tajemství Vánoc – existuje vůbec ještě? Příběh o Ježíšově narození zná přeci každý zpaměti. Timothy Keller nabízí nové čtení dobře známého vyprávění.
křesťanství
Ukázky

Tajemství Vánoc

199 Kč
159 Kč
Velké partnerství - 20%
Věda rozebírá věci na součástky, aby pochopila, jak fungují. Náboženství skládá věci dohromady, aby pochopilo jejich smysl. Jonathan Sacks energicky hájí komplementárnost vědy a náboženství.
křesťanství
Ukázky

Velké partnerství

279 Kč
223 Kč
Evangelium utrpení - 20%
Spis Evangelium utrpení přináší v sedmi pojednáních zdůvodnění a rozbor utrpení, jimiž musí věřící v životě projít, neboť jsou křesťanům Novým zákonem (požadavky života) předurčena: nést svůj kříž, jít s ním sám a nést jej tak, aby byl lehký.
křesťanství
Ukázky

Evangelium utrpení

255 Kč
204 Kč
Nad evangeliem podle Marka - 20%
Kniha italského jezuity Silvana Faustiho je plodem dvacetileté zkušenosti s hlásáním evangelia. Jejím záměrem je pomoci čtenáři proniknout do tajemství Slova, jež se stalo tělem, a tak vstoupit do hlubšího dialogu s Ježíšem Kristem.
křesťanství
Ukázky

Nad evangeliem podle Marka

322 Kč
258 Kč
Naděje v dějinách - 20%
(3x)
Kniha rozhovorů se známým historikem, teologem a katolickým knězem Tomášem Petráčkem propojuje řadu světů. Petráčkovy úvahy o dějinách a dějinnosti se proplétají s jeho reflexí současného křesťanství a katolické církve, stejně jako celé společnosti.
křesťanství
Ukázky

Naděje v dějinách

199 Kč
159 Kč
Odevzdanost do Boží prozřetelnosti - 20%
Klasické dílo sedmnáctého století se stalo „učebnicí“ mnoha světců (Terezie z Lisieux). Termín „milost přítomného okamžiku“ vyjadřuje moudré uspořádání stálého napětí mezi aktivitou a pasivitou v hledání Boží vůle.
křesťanství
Ukázky

Odevzdanost do Boží prozřetelnosti

80 Kč
64 Kč
Tuřanská Madona - 20%
Překlad z latiny o historii a životnosti poutního místa v Tuřanech u Brna od jezuitského historika Bohuslava Balbína: svědčí o vynikajícím postavení Mariině a realizovaných touhách poutníka.
křesťanství
Ukázky

Tuřanská Madona

129 Kč
103 Kč
Ty jsi kněz navěky - 20%
Ludmila Javorová (1932) je jedna z mála žen, které byly vysvěceny na katolické kněze. Od roku 1964 byla pravou rukou tajně vysvěceného biskupa Felixe M. Davídka (1921–1988), vůdčí osobnosti skryté církve u nás.
křesťanství
Ukázky

Ty jsi kněz navěky

246 Kč
197 Kč
Krypta - 20%

Opomíjená tradice jako inspirace pro současnou církev Tradice církevního života se v jednotlivých zemích a později i světadílech utvářely už od doby apoštolské. Některé přetrvaly staletí, jiné zanikly, přestože mnohdy uchovávaly vzácné hodnoty.

křesťanství
Ukázky

Krypta

209 Kč
167 Kč
Nácvik křesťanství - 20%
Kierkegaardův hlavní spis: „Nácvik křesťanství“, psaný pod pseudonymem Johannes Anti-Climacus, mající zdůraznit nejvyšší idealitu křesťanství, počíná citací z Mat. 11, 28.
křesťanství
Ukázky

Nácvik křesťanství

380 Kč
304 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>