Nejprodávanější tituly - prosinec 2022
psychologie

Jak drahé je zdarma? - 11%
(3x)
Autor této vysoce ceněné knihy vám na konkrétních, překvapivých příkladech, které jsou podloženy jeho výzkumy, předvede, jak se rozhodovat lépe – a jak už nikdy nesednout marketingu na vějičku.
psychologie

Jak drahé je zdarma?

287 Kč
255 Kč
Jak získat, udržet a neztrácet autoritu - 20%
Jak rozvíjet a neztrácet autoritu? Jak se bránit zneužití moci? Na čem závisí sociální úspěšnost? Jak efektivně komunikovat v různých situacích? Co podmiňuje, že si nás lidé váží a respektují nás?
psychologie
Ukázky

Jak získat, udržet a neztrácet autoritu

169 Kč
135 Kč
Moderní psychologie pro právníky - 20%
Pro současnou forenzní psychologii je charakteristický deliktově specifický přístup. Místo obecných, univerzálních výpovědí o pachatelích, zločinech a jejich obětech se již několik let prosazuje studium a výzkum konkrétních okruhů kriminality.
psychologie
Ukázky

Moderní psychologie pro právníky

220 Kč
176 Kč
Psychodiagnostika - 20%
Psychodiagnostika má v současné době stále rostoucí význam jak ve výzkumné práci, tak zejména při uplatňování psychologie v praxi.
psychologie
Ukázky

Psychodiagnostika

166 Kč
133 Kč
Smrt - jediná jistota (apoteóza skepse) - 20%
Klíčovou otázkou zkoumanou v této knize je, že každý z nás i tehdy, když všechno relativizuje a nic za jisté nemá, přece si je naprosto jist tím, že smrt ho jednou potká.
psychologie
Ukázky

Smrt - jediná jistota (apoteóza skepse)

249 Kč
199 Kč
Sociální psychologie - 14%
Autoři srozumitelnou a přehlednou formou vymezují předmět sociální psychologie, pojednávají mimo jiné o sociálním chování, o sociální inteligenci, komunikaci i sociálních skupinách.
psychologie
Ukázky

Sociální psychologie

511 Kč
439 Kč
Spánek a sny - 11%
Sborník Spánek a sny obsahuje dvanáct studií předních českých badatelů a čtenář v něm může získat hlubší přehled o postojích ke spánku a snu, které převládaly v osmi vybraných archaických kulturách.
psychologie

Spánek a sny

267 Kč
238 Kč
Vedení a řízení lidských zdrojů - 20%
Vést, nebo řídit? To je otázka, kterou si často klade mnoho vedoucích pracovníků. Řídit můžete například auto či jiný dopravní prostředek. Lidi byste však měli především vést. A to je hlavním tématem knihy, kterou právě držíte v ruce.
psychologie
Ukázky

Vedení a řízení lidských zdrojů

144 Kč
115 Kč
Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci - 20%
Záměrné sebepoškozování je formou sebepoškozujícího chování. Stejně jako zneužívání alkoholu a jiných návykových látek, přejídání se a hladovění může sloužit jako strategie zvládání zátěže, technika navození relaxace, únik od bolestivé reality...
psychologie
Ukázky

Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci

237 Kč
190 Kč
Jak vybudovat a posílit sebedůvěru - 20%
Jak se nám daří ve studiu či práci, v lásce, blízkých i formálních vztazích, ale i ve sportu — vlastně téměř ve všem, o co se snažíme — souvisí s tím, jak se díváme sami na sebe, jaké máme sebevědomí, sebedůvěru.
psychologie
Ukázky

Jak vybudovat a posílit sebedůvěru

246 Kč
197 Kč
Zobrazuji 441 - 450 z 462 položek
<< < 1 .. 43 44 45 46 47 > >>