Nejprodávanější knihy - prosinec 2022
zoologie

Ilustrovaný atlas legračních faktů o mláďatech - 11%
(2x)
Věděli jste, že malé žirafy při narození padají z dvoumetrové výšky? Neuvěřitelná fakta o mláďatech ve druhé sbírce nevšedních atlasů od švédské autorky.
zoologie
Ukázky

Ilustrovaný atlas legračních faktů o mláďatech

269 Kč
239 Kč
Jeden rok v životě včely - 11%
Nahlédni s námi do včelího úlu! Budeme pozorovat pilné včelky zblízka a zjistíme, co vše se v úlu děje. Každá jednotlivá včelka má totiž svůj důležitý úkol: od výchovy nováčků přes stavbu plástů až po sběr nektaru a pylu.
zoologie
Ukázky

Jeden rok v životě včely

314 Kč
279 Kč
Ptačí smysl
V této výjimečné knize čerpá Tim Birkhead - přední světový ornitolog, profesor na univerzitě v Sheffieldu a autor úspěšných knih ověnčených řadou cen - ze svých bohatých vědomostí, které získal celoživotním studiem ptáků.
zoologie
Ukázky

Ptačí smysl

283 Kč
Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech - 11%
(1x)
Hravá sbírka pozoruhodných zajímavostí ze světa zvířat.
zoologie
Ukázky

Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech

269 Kč
239 Kč
Motýli - 11%
Příručka pro obdivovatele motýlů přináší informace o evropských denních i nočních motýlech ve všech jejich vývojových stadiích. Zmiňuje se i o chovu motýlů z vajíček, housenek a kukel. Upozorňuje na vzácné a ohrožené druhy i možnost jejich ochrany.
zoologie

Motýli

341 Kč
303 Kč
Ptáci našich zahrad - 11%
S touto přehlednou knihou, plnou výstižných fotografií, snadno dokážete poznat a určit ptáky, kteří se pohybují v zahradě. Autorka zvolila neobvyklou metodu a rozdělila hlavní zahradní ptáky do tří kategorií podle velikosti.
zoologie

Ptáci našich zahrad

269 Kč
239 Kč
Stezkami záhadných zvířat - 11%
(1x)
Vzrušující výpravy po stopách neznámých zvířat! Dávno neplatí Cuvierův názor ze začátku 19. století, že všechna velká zvířata žijící na této planetě byla již objevena a popsána. Stále jsou objevovány nové druhy živočichů, velkých i malých.
zoologie

Stezkami záhadných zvířat

359 Kč
319 Kč
Fenomén Velká kotlina 1 - 11%
Ledovcový kar Velká kotlina v Hrubém Jeseníku je řazen mezi druhově nejbohatší botanické lokality ČR. Na pestrost flóry a vegetace je vázáno také druhové bohatství fauny, především bezobratlých.
zoologie
Ukázky

Fenomén Velká kotlina 1

1 080 Kč
960 Kč
Který pták tu zpívá? - 11%
Naučte se spolehlivě rozeznávat ptačí hlasy, není to tak těžký úkol, jak by se mohlo na první pohled zdát. Že jde o poměrně snadno dosažitelný cíl, ukazuje i předkládaná kniha.
zoologie

Který pták tu zpívá?

332 Kč
295 Kč
Léčení zvířat podle bylináře Pavla - 11%
Populární bylinář Pavel Váňa se kromě léčení lidí věnuje již léta léčbě zvířat. Kniha shrnuje jeho praktické poznatky v léčbě domácích a užitkových zvířat, je napsána velmi srozumitelnou formou a je určena všem, kdo mají (nejen) zvířata rádi.
zoologie

Léčení zvířat podle bylináře Pavla

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 86 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>