Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
učebnice - vzdělání

Urologie pro studenty všeobecného lékařství - 20%
(1x)
Učebnice Urologie pro studenty všeobecného lékařství je určena především studentům lékařských fakult.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Urologie pro studenty všeobecného lékařství

130 Kč
104 Kč
Vývojová neuropsychologie - 20%
Publikace se věnuje základním otázkám vzniku a vývoje mozku a psychiky, a to nejen z teoretického pohledu – zachycení vývojového a časového hlediska nese řadu praktických aspektů podstatných pro práci s dětmi, dospívajícími i dospělými.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Vývojová neuropsychologie

373 Kč
298 Kč
1000 českých slov pro cizince / 1000 Czech Words for Foreigners - 20%
Ať už se učíte česky nebo jste jen na návštěvě České republiky, je tento slovníček určen právě vám. Barevné ilustrace vám pomohou najít to správné slovo pro každodenní situace. Jednotlivá slova doplňuje fonetická transkripce, která vám usnadní výslovnost. Věříme, že tato kniha bude neocenitelným pomocníkem pro všechny cizince, kteří se chtějí naučit česky.
učebnice - vzdělání
Ukázky

1000 českých slov pro cizince / 1000 Czech Words for Foreigners

119 Kč
95 Kč
1000 chorvatských slovíček - 20%
Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování chorvatských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat.
učebnice - vzdělání
Ukázky

1000 chorvatských slovíček

159 Kč
127 Kč
1000 španělských slovíček - 20%
Knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování španělškých slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Týkají se cestování, zábavy, vybavení bytu, školy, sportu atd.
učebnice - vzdělání
Ukázky

1000 španělských slovíček

159 Kč
127 Kč
Angličtina Business English - 20%
Chcete umět profesionálně komunikovat v anglickém jazyce? Napsat správně e-mail či dopis a bez problémů telefonovat? Přesvědčivě vyjednávat, vést prezentace a aktivně se účastnit porad? S touto knížkou to snadno zvládnete!
učebnice - vzdělání
Ukázky

Angličtina Business English

203 Kč
162 Kč
Cesta k cizím jazykům - 20%
Už nemusíte pátrat, jak (se) lépe učit cizí jazyky. Tato odborná publikace si vás získá svou vynalézavostí, mnoha cennými postřehy a radami i nepřebernou nabídkou zábavných a účinných výukových metod.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Cesta k cizím jazykům

297 Kč
238 Kč
Cvičebnice španělské gramatiky - 20%
Publikace je určena studentům španělštiny, kteří si chtějí procvičit teoretické znalosti jazyka. Cvičebnice je rozdělena podle slovních druhů, nejvíce prostoru je věnováno slovesu a slovesným tvarům.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Cvičebnice španělské gramatiky

339 Kč
271 Kč
Diktáty a testy pro 6. třídu - 20%
Cvičebnice je určena žákům 6. ročníku ZŠ a 1. ročníku osmiletých gymnázií, kteří si chtějí zopakovat nebo zlepšit znalosti českého jazyka. Lze ji využít jak pro domácí přípravu, tak pro práci ve vyučování.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Diktáty a testy pro 6. třídu

149 Kč
119 Kč
Nový dějepis v kostce pro SŠ I. - 20%
Oblíbená řada učebnic ve zbrusu novém vydání! Publikace přináší přehled středoškolského dějepisu “v kostce”, tedy stručně, přehledně a názorně. Je určena studentům, ale nejen jim. Obsahuje výklad obecných i českých dějin období pravěku, starověku, středověku a novověku.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Nový dějepis v kostce pro SŠ I.

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 95 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>