Nejprodávanější audioknihy na CD - prosinec 2022
detektivky

Počátek - 11%
(7x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
detektivky

Počátek

359 Kč
319 Kč
První dámská detektivní kancelář - 11%
(1x)
První díl z úspěšné série detektivních příběhů zachycuje období, kdy sympatická Precious Ramotswe zakládá první ženskou detektivní agenturu v Gaborone, hlavním městě Botswany.
detektivky

První dámská detektivní kancelář

269 Kč
239 Kč
Velhartické pastorále - 11%
Další příběhy královského písaře Jiřího Adama z Dobronína.
detektivky

Velhartické pastorále

269 Kč
239 Kč
Vražda v lázních - 11%
Čtvrtý díl kriminální řady oblíbeného spisovatele, v níž písař královské komory Jiří Adam z Dobronína řeší neobvyklé zločiny Čech a Moravy za vlády Ferdinanda I Habsburského.
detektivky
Ukázky

Vražda v lázních

269 Kč
239 Kč
Deset malých černoušků - 11%
(2x)
V podání Vladimíra Čecha uslyšíte klasické dílo první dámy detektivního žánru. Nezkrácená verze na sedmi discích ve formátu CD audio.
detektivky

Deset malých černoušků

359 Kč
319 Kč
Prokletí brněnských řeholníků - 11%
Audio verze historické krimi, ve kterém Oldřich z Chlumu byl vyslán do Brna vyšetřovat krádež v klášteře tamních minoritů. Ovšem cesta se jeví jako velmi záhadná, neboť se ukáže, že ve hře je cosi velice znepokojivého.
detektivky

Prokletí brněnských řeholníků

314 Kč
279 Kč
Králův dluh - 11%
Píše se rok 1266 a český král Přemysl II. Otakar podporuje slabého císaře Richarda Cornwallského. Za to obdrží úřad, který spravuje císařovo jmění na východ od Rýna, a vzápětí se s jeho tichým souhlasem zmocní Chebska. Historické krimi.
detektivky

Králův dluh

314 Kč
279 Kč
Dárková sada audioknih - 11%
(1x)

Limitovaná edice dárkových boxů, obsahující 5 CD různých žánrů, pro každého člena domácnosti. Obsah boxu: 1. detektivka - BARVÍŘ NA PENZI / PODNÁJEMNICE V ZÁVOJI (Sherlock Holmes) 2. povídky - TAKOVÝ SNÍH UŽ NEPADÁ ( čte Roman Štolpa) 3. dobrodru

detektivky

Dárková sada audioknih

629 Kč
559 Kč
Příběh kriminálního rady - 11%
(1x)
Když se řekne kriminální rada, všem se jistě vybaví tvář dobromyslného, kulaťoučkého rady Vacátka. Kriminální rada Heumann je však z úplně jiného těsta – přísný, rezervovaný muž s myšlením chladnějším a racionálnějším, než bychom očekávali.
detektivky

Příběh kriminálního rady

224 Kč
199 Kč
Příšerné příběhy vánoční - 6%
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.
detektivky

Příšerné příběhy vánoční

254 Kč
239 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 62 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>