Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
děti a mládež

Kluk v sukních - 20%
Další třeskutě zábavná i dojemná knížka britského herce, scenáristy a spisovatele Davida Walliamse, autora bestselleru Babička drsňačka a Pan Smraďoch.
děti a mládež
Ukázky

Kluk v sukních

178 Kč
142 Kč
Malý miliardář - 20%
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
děti a mládež
Ukázky

Malý miliardář

148 Kč
118 Kč
Myši patří do nebe - 20%
(1x)
Dobrodružství myšky Šupito začíná dramaticky. Myška utíká cestou necestou před lišákem, který ji pronásleduje, a zřítí se z příkrého srázu do propasti. Když se Šupito probudí, uvidí před sebou malou rozpláclou myšku.
děti a mládež
Ukázky

Myši patří do nebe

209 Kč
167 Kč
Cestovní kancelář Jinosvěty - 20%
(2x)
Když dvanáctiletá Flick Hudsonová jednoho dne vejde do tajné Cestovní kanceláře Jinosvěty, netuší, co tam na ni čeká. Kdo také mohl vědět, že magie je všude kolem nás a kromě našeho světa existuje nepřeberné množství jiných světů!
děti a mládež
Ukázky

Cestovní kancelář Jinosvěty

319 Kč
255 Kč
Království těla a ohně - 20%
(3x)

Je láska silnější než pomsta? Druhý díl bestsellerové fantasy série.  Všechno, v co Poppy věřila, je lež – oklamal ji i muž, do kterého se zamilovala. Teď sama netuší, kým bez závoje Panny vlastně je. Ví ale, že pro ni neexistuje větší hrozba než Princ Atlantie.

děti a mládež
Ukázky

Království těla a ohně

389 Kč
311 Kč
Kronika Cartera Kanea - Rudá pyramida - 20%
(2x)
První díl trilogie inspirované starověkým Egyptem od autora Percyho Jacksona! Myslíte si, že je nějaký med nechodit do školy, věčně létat po celém světě, vozit s sebou jenom to, co se vejde do jednoho kufříku, a nemít žádný pořádný domov? Carter Kane si to opravdu nemyslí.
děti a mládež
Ukázky

Kronika Cartera Kanea - Rudá pyramida

279 Kč
223 Kč
Meteorit z Mušlovky - 20%
(2x)
Odolá čtveřice dětí tajemným schopnostem černého meteoritu?
Bavila vás Prašina? Tohle se vám bude líbit taky.
Tušíte, kde se v Praze nachází lom Mušlovka? Právě tam totiž pátrají Tom, Matouš a Bětka po zkamenělinách. ...
děti a mládež
Ukázky

Meteorit z Mušlovky

198 Kč
158 Kč
Odvážná a smrtící přísaha - 20%
Uhlíkov se rychle rozpadá, na jedné straně stojí ti, kteří věří, že Rhen je právoplatný dědic, na druhé ti, kteří touží začít novou éru pod vedením Greye. Ten souhlasil, že počká dva měsíce, než na Uhlíkov zaútočí, a za tu dobu se Rhen od všech odvrátil - dokonce i od Harper, která se mu zoufale snaží pomoci najít cestu k míru.
děti a mládež
Ukázky

Odvážná a smrtící přísaha

244 Kč
195 Kč
Osudoví kamarádi - Tajné kouzlo - 20%
Věříš na kouzla a čáry? Lotka a její kamarádky ano! A když se setkají s kouzelnými zvířátky, čeká je spousta senzačních dobrodružství. Ve městečku, kde všechny kamarádky bydlí, někdo stále ovládá temné síly a tropí neplechy.
děti a mládež
Ukázky

Osudoví kamarádi - Tajné kouzlo

169 Kč
135 Kč
Princ Mamánek - 20%
(3x)
Originální pohádka od herce, režiséra a hudebníka Jana Budaře se dočkala filmového zpracování, její nové vydání je proto doplněno fotografiemi i momentkami z natáčení. Rozmazlený princ Ludvík Otomar Karel XII. zrozený "Vznešený" nikdy neopustil království, ženit se nechce, meč držel pouze dřevěný, a navíc se bojí úplně všeho.
děti a mládež
Ukázky

Princ Mamánek

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 223 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 23 > >>