Nejprodávanější tituly - prosinec 2022
zoologie

Ptáci: Pěvci Evropy, Blízkého východu a severní Afriky - 11%
Zcela ojedinělá publikace shrnuje dlouholetý výzkum dvojice předních světových odborníků a přibližuje přes tisíc druhů a poddruhů pěvců západní palearktické oblasti.
zoologie

Ptáci: Pěvci Evropy, Blízkého východu a severní Afriky

2 429 Kč
2 159 Kč
Ptačí způsoby - 11%
Nová kniha od autorky bestselleru Genialita ptáků přináší zásadní vhled do způsobu ptačí existence i do posledních vědeckých výzkumů a významně posouvá naše pochopení toho, jak ptáci žijí a jak přemýšlejí.
zoologie

Ptačí způsoby

448 Kč
398 Kč
Rekordy ze světa zvířat - 11%

Úžasně ilustrovaný atlas zvířecích rekordů.

Superhrdinové žijí mezi námi – jsou to zvířata! Seznam jejich neuvěřitelných schopností je delší, než byste si dokázali představit.

zoologie

Rekordy ze světa zvířat

242 Kč
215 Kč
Rok včelaře - 11%
Dílo ocení všichni, kteří se chtějí o včelách a včelařích něco dozvědět, chtějí se naučit používat jejich produkty, žít se včelami v souladu a třeba pro ně i něco dobrého udělat. Mnoha tématy a zamyšleními se mohou inspirovat i samotní včelaři.
zoologie

Rok včelaře

243 Kč
216 Kč
Včely medonosné - 11%
Fotograf přírody Ingo Arndt a etolog Jürgen Tautz vás společně zvou na fascinující vizuální cestu, která vám otevře nepřekonatelnou krásu světa včel medonosných, našich nejlepších kamarádek v říši hmyzu.
zoologie

Včely medonosné

584 Kč
519 Kč
Vlci - 11%
Vlci se vracejí do naší krajiny. Tito zdatní lovci, kteří z našich lesů na dlouhou dobu úplně zmizeli, jsou zpět. V příhraničních oblastech už opět žije několik vlčích smeček a párů.
zoologie
Ukázky

Vlci

332 Kč
295 Kč
Atlas koček pro děti - 11%
Představte si, že některé kočky mají rovnou šest prstů namísto obvyklých pěti. Netaháme vás za vousky, je tomu skutečně tak!
zoologie

Atlas koček pro děti

314 Kč
279 Kč
Atlas psů pro děti - 11%
Tlapku na srdce – že neuhodneš, kolik je na světě druhů psů? Štěká, ale nekouše! Ilustrovaný atlas psů pro děti.
zoologie

Atlas psů pro děti

314 Kč
279 Kč
Ptáci volné přírody - 11%
(1x)
Za zvuky ptáků z mokřadů a bažin. Ptáci mokřadů vydávají jedny z nejpozoruhodnějších ptačích zvuků – od tklivého volání kolihy až po troubivý zpěv jeřába.
zoologie

Ptáci volné přírody

332 Kč
295 Kč
Ryby našich vod - 11%
Tato kniha je rozdělena na část úvodní, která se zabývá rybím tělem, způsobem života ryb, různými typy vod a jinými aspekty, a na část hlavní s popisem jednotlivých druhů. Pořadí ryb v knize sleduje systematický a vzájemný příbuzenský vztah.
zoologie

Ryby našich vod

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 90 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>