Nejprodávanější tituly - prosinec 2022
detektivky

Kletba markomanské královny - 30%
(3x)
Objev starobylé hrobky markomanské královny Fritigil odstartoval v městysi Čertův Důl vlnu záhadných událostí. Lidé, kteří se na jejím nalezení podíleli, umírají opravdu podivným způsobem.
detektivky
Ukázky

Kletba markomanské královny

159 Kč
111 Kč
Tajemství abatyše z Assisi - 30%
(3x)
Další kniha z oblíbené série románů z doby vlády Přemysla Otakar II. Oldřich z Chlumu je pověřen úkolem doprovázet královu tetu abatyši Anežku na pouti do Compostely. Ještě než překročí hranice království, dojde k první vraždě.
detektivky
Ukázky

Tajemství abatyše z Assisi

199 Kč
139 Kč
Vraždy v ulici Morgue
V interpretaci Jiřího Langmajera je Poeovo napínavé vyprávění, jež se vzápětí změní v dobrodružství ducha, skutečným posluchačským zážitkem.
detektivky

Vraždy v ulici Morgue

167 Kč
Felidae
Originální zvířecí bajka z kočičího světa. S kočičí rychlostí se před čtenářem rozvíjí napínavý příběh, jenž bere dech – příběh o sériových vraždách a náboženských sektách, o počítačích a kočkách v říji.
detektivky

Felidae

211 Kč
Klub elitních milenců - 30%
Detektiv s pomocí svého podivínského parťáka pracuje na dvou odlišných případech. Postupně zjišťuje, jak jsou oba propojené..
detektivky
Ukázky

Klub elitních milenců

155 Kč
109 Kč
Křížová palba
Děj sci-fi románu se odehrává v rušných docích soustavy Hydraphur, které jsou domovským přístavem mocných imperiálních válečných flotil. Nově jmenovaná důstojnice vyšetřuje sérii pokusů o vraždu a ocitne se uprostřed spletité sítě intrik ...
detektivky

Křížová palba

197 Kč
Glennkill - ovce vyšetřují
(6x)
Evropský bestseller. Jednoho rána leží pastýř George Glenn mrtvý v trávě, přišpendlený rýčem k zemi. Jeho ovce stojí před velikou záhadou: kdo asi zabil starého pastýře? Slečna Maplová, nejchytřejší ovce ze stáda, zahajuje vyšetřování ...
detektivky

Glennkill - ovce vyšetřují

220 Kč
Želva čeká v Babylónu
Napínavě psaný příběh inženýra Marka a škuneru Poseidon vtáhne čtenáře do děje. Každý skaut i skautka se mohou pustit do šifer starého Šífaře a odhalovat tak záhadu želvy,
detektivky
Ukázky

Želva čeká v Babylónu

15 Kč
Zobrazuji 811 - 820 z 818 položek
<< < 1 .. 80 81 82