Nejprodávanější Kniha - únor 2022

Dům v zátoce
(1x)
Lucy plní poslední přání své matky a vrací se do rodného města.

Dům v zátoce

404 Kč
Dvojí způsob víry
(1x)
Martin Buber (1878–1964) začal psát tento sedmnáctidílný esej v Jeruzalémě, v těžkém období občanské války v r. 1948. Předcházela mu léta bádání, přednášek i reflexí na téma pojetí víry, spásy a Mesiáše v judaismu a křesťanství.

Dvojí způsob víry

232 Kč
Eutanazie a dobrý život
Eutanazie představuje mimořádně aktuální téma současné odborné diskuse. Existuje celá řadu argumentů pro či proti morální přípustnosti tohoto opatření na konci života, chybí jim však konceptuální jednota.

Eutanazie a dobrý život

356 Kč
Evropané
Tři slavné životy a vznik kosmopolitní kultury. Nová kniha renomovaného autora Orlanda Figese strhujícím způsobem líčí kulturní historií Evropy devatenáctého století.

Evropané

594 Kč
Fantastické psaní
Pojďme se společně rozepsat na žánrech, které mladé čtenáře baví. Ať už je to fantasy plné draků, magických předmětů a vrtošivých bohů nebo sci-fi, ve kterých se létá vesmírnými loděmi či ve vznášedlech, cestuje časem a vyjednává s roboty.

Fantastické psaní

170 Kč
Fenomén italský western
Italský western, jemuž je věnována tato kniha, představuje nejen jeden z nejpopulárnějších žánrů italské kinematografie, ale i komplexní sociokulturní fenomén, který rezonuje v širokém mezinárodním kontextu.

Fenomén italský western

359 Kč
Historie motorů Laurin & Klement a ŠKODA - II. díl 1949 -2021
Druhý díl výpravné publikace Historie motorů Laurin & Klement a ŠKODA vám přiblíží dějiny vývoje a výroby mladoboleslavské automobilky ŠKODA AUTO v letech 1949 až 2021.

Historie motorů Laurin & Klement a ŠKODA - II. díl 1949 -2021

441 Kč
Hitlerova komanda
Tento poutavý příběh oživuje barvitými a přesvědčivými detaily divizi Brandenburg, obecně považovanou za předchůdce dnešních speciálních jednotek, a její roli v historii druhé světové války.

Hitlerova komanda

269 Kč
Hraju si, učím se 5+
Knížka plná aktivit a her, rozvíjejících hravou formou logické myšlení dítěte ve věku od pěti let. Stránky jsou vyjmutelné pro pohodlné plnění úkolů.

Hraju si, učím se 5+

89 Kč
Hudba
Dějiny možná píší vítězové. Muziku však mají na svědomí rebelové. Pro většinu lidí jsou dějiny hudby pouze matným pojmem ze školních učebnic, s nímž má jejich vlastní posluchačský zájem jen málo společného.

Hudba

449 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100