Proč nejsme nikdy spokojení? Proč trpíme stresem a napětím? Proč sníme o tom, že budeme krásnější,
mladší či chytřejší? Proč se chceme bavit, být bohatí a bez velkých oklik nalézt svou vlastní cestu? Co
je to štěstí?
V knize Zdravá střeva nám autoři taky nabízejí své jídelníčky a recepty, zaměřují se na fermentovanou stravu, probiotika a prebiotika i další změny stravovacích návyků a životního stylu, kteří posilují zdraví mikrobioty.
Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma jsou pokračováním první knihy, která Vám ukázala, že zhubnout lze i chutným jídlem, bez držení diet a počítání kalorií.
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol. Najdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…).
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning“ , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
V knize Jsme zrozeni k chůzi se mnohem více věnuje ozdravnému a regeneračnímu působení chůze - s důrazem na léčbu poruchy spinální dynamiky chodidla, zaviněné absencí přirozené pohybové aktivity a nošením špatné obuvi.