Nejprodávanější tituly - únor 2022
první stupeň

Jak se zbavit Mstivý Soni - 11%
(1x)
Příhody dětí, rodičů i učitelského sboru, které se udály během druhého pololetí v jedné malé základní škole, dětem přinesou spoustu legrace a také inspirace pro vlastní rošťárny.
první stupeň

Jak se zbavit Mstivý Soni

230 Kč
204 Kč
O duši a dívce - 11%

Větrné hory v sobě skrývají mnohá bohatství. Jsou tajemné, někdy nebezpečné, plné vzácných rostlin i živočichů, mění se s každým ročním obdobím. Něco v nich ale zůstává stejné – jejich majestátnost a moudrost tisíců a milionů let existence.

první stupeň

O duši a dívce

269 Kč
239 Kč
Podivuhodná robotí expedice - 11%
Komiksově pojatá kniha určená dětem i dospělým, kteří milují humor, dobrodružství a sci-fi.
první stupeň

Podivuhodná robotí expedice

266 Kč
236 Kč
Pohádkový svět - První čtení, to nic není - 11%
(1x)
Pohádky jsou určeny dětem, které se učí číst, naučily se písmena a chtějí číst jednoduché texty. Zároveň texty odpovídají požadavkům výuky čtení tzv. genetickou metodou.
první stupeň

Pohádkový svět - První čtení, to nic není

194 Kč
172 Kč
Rybí sliby - 11%
Pohádkový příběh vypráví o mořské panence, kterou bídný černokněžník Mořemor zlým kouzlem odnese daleko od rodného moře až k prameni horského potůčku.
první stupeň

Rybí sliby

269 Kč
239 Kč
Svět plný hádanek - 11%
(1x)
Ucelený soubor hádanek pro děti předškolního a mladšího školního věku, s jejichž pomocí si děti srozumitelnou a zábavnou formou rozvíjejí znalosti o okolním světě.
první stupeň

Svět plný hádanek

242 Kč
215 Kč
V zoo není žádná nuda - 11%

Knížka prvního čtení pro děti je zároveň příběhem na pokračování i krátkými pohádkami. Jedná se o příběh chlapce Huga, jehož tatínek je ředitelem zoologické zahrady. Hugo ve volném čase chodí na návštěvu k jednotlivým zvířatům a ta mu vypravují.

první stupeň
Ukázky

V zoo není žádná nuda

194 Kč
172 Kč
Leonardo da Vinci - 11%
Ve Florencii kvete umění, ale také tu zuří boj o moc mezi rodem Medicejských a Pazziů. Bára se do něj zaplete úplně nevědomky - tajný vzkaz určený jednomu z Medicejských se totiž omylem ocitne právě u ní.
první stupeň

Leonardo da Vinci

224 Kč
199 Kč
Místo na slunci - 11%
Garfield na léto: Garfield - Místo na slunci! Připravte se na pořádné špeky!!
první stupeň

Místo na slunci

89 Kč
79 Kč
Bart Simpson 16 (12/2014): Pachatel neplech - 11%
Na Bartově škole nastává pekelný den focení... ovšem tentokrát je v maléru Milhouse. Bart se vydá ochutnat smrtící nápoj a Líza bude řešit tajemný případ bezhlavých... panenek. A navíc se tu pustíme do boje s dopravní policií!
první stupeň

Bart Simpson 16 (12/2014): Pachatel neplech

35 Kč
31 Kč
Calvin a Hobbes 10: Všude je spousta pokladů - 11%
(1x)
Pokud jste malý kluk s poněkud svébytným názorem na morálku, domácí úkoly, úklid a školní docházku, nemůžete mít lepšího parťáka než tygra. A co na tom, že se ostatním jeví jako plyšový. Hlavně když s vámi prožívá všemožná dobrodružství.
první stupeň

Calvin a Hobbes 10: Všude je spousta pokladů

179 Kč
159 Kč
Darcy Burdocková - 6%
Darcy Burdocková, desetiletá hrdinka půvabné a mimořádně svěží knížky Laury Dockrillové, se v mnohém podobá své stvořitelce. S okouzlením a nekonečnou představivostí objevuje svět kolem sebe, v každodenní všednosti nachází výjimečnost.
první stupeň
Ukázky

Darcy Burdocková

211 Kč
198 Kč
Hádám, hádáš, hádáme - 11%
Kniha veršovaných hádanek pro děti ve věku 3 až 7 let je doprovázena vtipnými barevnými ilustracemi. V šesti kapitolách najdeme témata: zvířata, ovoce a zelenina, dopravní prostředky, naše tělo a oblečení, věci kolem nás a rostliny.
první stupeň

Hádám, hádáš, hádáme

251 Kč
223 Kč
Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu - 11%
(1x)
Blíží se jaro a Will s Evanlyn mohou konečně prchnout ze Skandie. Evanlyn je však unesena temudžajskými jezdci, příslušníky početného národa, který obývá rozlehlé stepi na východ od Skandie.
první stupeň

Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu

314 Kč
279 Kč
Úkolníček - 13%
Praktický a přehledný ÚKOLNÍČEK formátu A6 je určen především pro žáky I. stupně základních škol a slouží k přehlednému zapisování domácích úkolů bez zbytečných a rozptylujících grafických prvků.
první stupeň

Úkolníček

32 Kč
28 Kč
Velký případ školního detektiva - 11%
Stejně jako ve dvou předchozích úspěšných titulech Školní strašidlo a Školní detektiv přináší autorka Zuzana Pospíšilová další dobrodružství Radílka, školního strašidla a školního detektiva.
první stupeň

Velký případ školního detektiva

179 Kč
159 Kč
Asterix XVII - XX - 11%
Další, v pořadí pátý souborný svazek příhod neohroženého Asterixe z Galie. Obsahuje alba z let 1971 až 1973 – Sídliště bohů, Caesarův vavřínový věnec, Věštec a Asterix na Korsice.
první stupeň

Asterix XVII - XX

404 Kč
359 Kč
Calvin a Hobbes 8: Jeden neví, kam dřív skočit - 11%
(1x)
Příhody malého chlapce a jeho ne vždy tak docela plyšového tygra pokračují! Budou se vyrábět sněhuláci, bojovat se zákeřnými mutantskými učitelkami i odpornými slizkými holkami a vůbec filozofovat o životě a tygrech.
první stupeň

Calvin a Hobbes 8: Jeden neví, kam dřív skočit

179 Kč
159 Kč
Čtenářský slovník pro nejmenší - ŠJ - 11%
Tato kniha je určena pro opravdové začátečníky ve výuce jazyka a je vhodná díky svým ilustracím a celkovému dojmu jako učebnice pro MŠ či 1. třídu ZŠ.
první stupeň

Čtenářský slovník pro nejmenší - ŠJ

206 Kč
183 Kč
Garfield 40: Starší a širší - 11%
S přibývajícími léty si Garfield rozšiřuje obzory - a nejen...
první stupeň

Garfield 40: Starší a širší

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 221 - 240 z 263 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 > >>