Nejprodávanější tituly - únor 2022
pop

Sour
Sour je debutové studiové album americké zpěvačky Olivie Rodrigo. Vyšlo 21. května 2021 v rámci Geffen Records. Album napsala sama Rodrigo s producentem Danem Nigrem.
pop

Sour

800 Kč
Chlapec z ulice
V roku 1986 vydal Miroslav Žbirka so svojím kmeňovým producentom Lacom Lučeničom ďalší plnoautorský album Chlapec z ulice s hitmi ako Dr. Jekyll a Mr. Hyde, Kúp mi knihu, Slávou opitý či Katka, ktorú venoval svojej celoživotnej láske a manželke.
pop

Chlapec z ulice

476 Kč
Dýchej
Mimořádné album, které získalo 3 ceny Anděl a je završením nenapodobitelné hudební cesty Davida Stypky. Charismatický písničkář ze severu Moravy připravil jedenáct autorských písní.
pop

Dýchej

593 Kč
Love Sux
Sedmé studiové album kanadské zpěvačky a skladatelky Avril Lavigne. Najdete na něm spolupráci s Machine Gun Kelly, Blackbear a Markem Hoppusem z Blink-182. Produkce se ujal Travis Barker (rovněž Blink-182).
pop

Love Sux

431 Kč
Aj tak sme frajeri
Aj tak sme frajeri je reprezentatívny výber toho najlepšieho, čo Peter Nagy nahral pre vydavateľstvo Opus v rokoch 1984-1990. Výber vo formáte 2LP a 2CD dramaturgicky zostavil Juraj Čurný, ktorý k nemu pripravil aj zasvätený sprievodný text.
pop

Aj tak sme frajeri

332 Kč
Cítím
S odstupem tří let od vydání alba Spolu a po dvou speciálních minialbech – lockdownovém Pět pohromadě a politickém ČauČesku – je nyní na světě plnohodnotný albový návrat Tomáše Kluse. Jeho novinka Cítím vychází v exkluzivní distribuci Supraphonu.
pop

Cítím

364 Kč
Halywůd
Kapela Kryštof představuje svůj vlastní Halywůd. Nová deska slibuje taneční rytmy i refrény, které nedostaneme z hlavy.
pop

Halywůd

557 Kč
Huh!
Kapela Wohnout oslavuje čtvrtstoletí své existence vydáním desátého řadového alba, které nese netradiční pojmenování - HUH!. Čtrnáct písní s klasickým „wohnoutím“ rukopisem vznikalo v období lockdownu ve spolupráci s producentem Michalem Skořepou.
pop

Huh!

764 Kč
Imposter
Ikonický pěvec se znovu spojil s produkčním týmem Soulsavers, ovšem tentokrát nepřichází s vlastní tvorbou, nýbrž sbírkou coververzí. Podle vlastních slov jde o interprety a písničky, kteří jej v minulosti dohnali k slzám.
pop

Imposter

503 Kč
Miluji tě
Ideální kompilace zamilovanych písní nejen k Valentýnu. Kombinace nejnovějších českých a slovenských písní z poslední doby a velkých hitů minulé dekády
pop

Miluji tě

188 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 26 položek
1 2 3 > >>