Nejprodávanější e-knihy - únor 2022

Morový testament
(5x)
Vražda italského studenta, který začal navštěvovat rétorickou školu Jindřicha z Isernie, je nepochopitelná. Neměl žádné peníze ani nepřátele a v Praze byl teprve tři týdny.
Ukázky

Morový testament

199 Kč
Smolná vteřina
(2x)
Komisaři Barbarotti a Backmanová z kriminální policie v Kymlinge tráví volné podzimní týdny na ostrově Gotland.
Ukázky

Smolná vteřina

249 Kč
Novinářem v Číně
(16x)
Autobiografická kniha Tomáše Etzlera mapuje dekádu jeho života v Asii, kde působil sedm let jako stálý zpravodaj České televize v Číně a pak tři roky na volné noze v Hongkongu.
Ukázky

Novinářem v Číně

299 Kč
Musím si tě vzít
(1x)
„Carlo si tě za ženu nevezme… Vezmu si tě já.“ Olivia plánovala svatbu s Carlem, byť to nikdy nebylo o touze a citu, u oltáře ale skončila s jeho bratrem.
Ukázky

Musím si tě vzít

69 Kč
Poutníci ze Svaté země
V odborných historických kruzích vyvolal nedávno rozruch nález latinských rukopisů z počátku 15. století na zámku v Českém Krumlově. Původně byly považovány za náboženské traktáty sepsané jako polemika s názory Jana Husa a jeho následovníků.
Ukázky

Poutníci ze Svaté země

189 Kč
Pekárna plná života
(2x)
Pekárna plná života je pokračováním vřelého rodinného příběhu, odvíjejícího se v kulisách malebného městečka Halleholm, v němž se tradice a staré křivdy setkávají s moderní romancí a intrikami.
Ukázky

Pekárna plná života

339 Kč
Spasitel
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan.Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne.
Ukázky

Spasitel

349 Kč
Prameny Vltavy
(13x)
Detektivní příběh ze současnosti, odehrává se na pozadí skutečných historických událostí spojených s přísně tajným koncentračním táborem Prameny Vltavy.
Ukázky

Prameny Vltavy

249 Kč
Propast
(4x)
Je stará legenda horských vůdců o nadpřirozené síle shazující lidi do hlubin jenom strašidelná fáma, nebo obsahuje zrnko pravdy?
Ukázky

Propast

198 Kč
Hájovna
(6x)
Píše se rok 1985. Linda žije na hájovně, která je součástí vojenského prostoru, v němž jsou umístěni ruští vojáci. Nemá je ráda a obává se jich, ale se svým osobním životem mladé manželky a matky je spokojená.
Ukázky

Hájovna

199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>