Nejprodávanější tituly - únor 2022
pop

Sour
Sour je debutové studiové album americké zpěvačky Olivie Rodrigo. Vyšlo 21. května 2021 v rámci Geffen Records. Album napsala sama Rodrigo s producentem Danem Nigrem.
pop

Sour

800 Kč
Chlapec z ulice
V roku 1986 vydal Miroslav Žbirka so svojím kmeňovým producentom Lacom Lučeničom ďalší plnoautorský album Chlapec z ulice s hitmi ako Dr. Jekyll a Mr. Hyde, Kúp mi knihu, Slávou opitý či Katka, ktorú venoval svojej celoživotnej láske a manželke.
pop

Chlapec z ulice

476 Kč
Dýchej
Mimořádné album, které získalo 3 ceny Anděl a je završením nenapodobitelné hudební cesty Davida Stypky. Charismatický písničkář ze severu Moravy připravil jedenáct autorských písní.
pop

Dýchej

593 Kč
Love Sux
Sedmé studiové album kanadské zpěvačky a skladatelky Avril Lavigne. Najdete na něm spolupráci s Machine Gun Kelly, Blackbear a Markem Hoppusem z Blink-182. Produkce se ujal Travis Barker (rovněž Blink-182).
pop

Love Sux

431 Kč
Aj tak sme frajeri
Aj tak sme frajeri je reprezentatívny výber toho najlepšieho, čo Peter Nagy nahral pre vydavateľstvo Opus v rokoch 1984-1990. Výber vo formáte 2LP a 2CD dramaturgicky zostavil Juraj Čurný, ktorý k nemu pripravil aj zasvätený sprievodný text.
pop

Aj tak sme frajeri

332 Kč
Cítím
S odstupem tří let od vydání alba Spolu a po dvou speciálních minialbech – lockdownovém Pět pohromadě a politickém ČauČesku – je nyní na světě plnohodnotný albový návrat Tomáše Kluse. Jeho novinka Cítím vychází v exkluzivní distribuci Supraphonu.
pop

Cítím

364 Kč
Halywůd
Kapela Kryštof představuje svůj vlastní Halywůd. Nová deska slibuje taneční rytmy i refrény, které nedostaneme z hlavy.
pop

Halywůd

557 Kč
Huh!
Kapela Wohnout oslavuje čtvrtstoletí své existence vydáním desátého řadového alba, které nese netradiční pojmenování - HUH!. Čtrnáct písní s klasickým „wohnoutím“ rukopisem vznikalo v období lockdownu ve spolupráci s producentem Michalem Skořepou.
pop

Huh!

764 Kč
Imposter
Ikonický pěvec se znovu spojil s produkčním týmem Soulsavers, ovšem tentokrát nepřichází s vlastní tvorbou, nýbrž sbírkou coververzí. Podle vlastních slov jde o interprety a písničky, kteří jej v minulosti dohnali k slzám.
pop

Imposter

503 Kč
Miluji tě
Ideální kompilace zamilovanych písní nejen k Valentýnu. Kombinace nejnovějších českých a slovenských písní z poslední doby a velkých hitů minulé dekády
pop

Miluji tě

188 Kč
Music of The Spheres
Deváté album skupiny. Deska, kterou produkoval Max Martin (Britney Spears, Maroon 5, Taylor Swift, Ariana Grande atd.) a kterou předznamenal singl Higher Power, nabízí dvanáct skladeb, pět z nich je označeno emotikony.
pop

Music of The Spheres

620 Kč
Neboj
David Stypka album natočil se svojí kapelou Bandjeez. Do studia přizval i řadu zajímavých hudebních hostů. Mimojiné jednu z nejlepších současných zpěvaček - Ewu Farnou. Ze spolupráce vzešel veliký radiový a internetový hit.
pop

Neboj

404 Kč
Nemoderný chalan
Krátko po albume Roky a dni nahral Miroslav Žbirka s obligátnou špičkovou producentskou podporou Laca Lučeniča svoj štvrtý album Nemoderný chalan.
pop

Nemoderný chalan

287 Kč
Kráska a zvířený prach
Album Kráska a zvířený prach obsahuje jedenáct původních písní a celkově třináct tracků vzniklých buď pod bdělým aranžérským dohledem Filipa Jelínka nebo jako výsledek společného hráčského ohmatávání a napínání základní struktury písně.
pop

Kráska a zvířený prach

764 Kč
Srdce jako kníže Rohan
Exklusivní průřezové 3CD mapující více než 30letou kariéru respektovaného textaře, tvůrce a producenta.
pop

Srdce jako kníže Rohan

467 Kč
The Best Of Miro Žbirka
Miro Žbirka rekapituluje své více než čtyřicetileté úspěšné působení na hudební scéně. Výsledkem je výběrové album The Best Of Miro Žbirka.
pop

The Best Of Miro Žbirka

386 Kč
The Human Demands
Skotská zpěvačka, kytaristka a skladatelka Amy MacDonald se narodila roku 1987 v Glasgow. Prorazila již svým debutovým albem „This Is The Life“ z roku 2007.
pop

The Human Demands

521 Kč
When We All Fall Asleep..
Americká zpěvačka a skladatelka Billie Eilish a její album When We Fall Asleep, Where Do We Go?
pop

When We All Fall Asleep..

800 Kč
Double Album
Nejen silueta samotného Mira Žbirky se stala inspirací pro známou českou malířku a grafičku Mílu Fürstovou žijící ve Velké Británii. Náměty chodila čerpat i do studia 3 v Abbey Road, kde Miro Žbirka nahrával své již druhé album.
pop

Double Album

323 Kč
Si
Nejúspěšnější interpret klasické hudby Andrea Bocelli vydává po 14letech desku Si tvořenou novým materiálem, která oslavuje lásku, rodinu, víru a naději.
pop

Si

422 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 26 položek
1 2 > >>